INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ghetele lui Messi, de record mondial! Au fost scoase la licitație și s-au vândut pe o sumă uriașă

Ghetele purtate de Messi în meciul cu Valladolid
Ghetele purtate de Messi în meciul cu Valladolid

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 16:57 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 17:52

Perechea încălțată de Lionel Messi (33 de ani), căpitanul Barcelonei, în meciul cu Valladolid a fost cumpărată la o acțiune caritabilă organizată de Christie's pentru 173.000 de dolari.

Starul argentinian a doborât atunci recordul de 643 de goluri deținut de legendarul Pele, marcându-l pe al 644-lea, cea mai bună performanță all-time a unui fotbalist la același club. 

Banii obținuți vor fi donați către „Hospital Universitario Vall d’Hebron” din Barcelona, destinat îngrijirii medicale a copiilor. Ambele ghete sunt cu autograful lui LM10 și pe acestea mai apar numele soției sale, Antonela Roccuzzo, și a celor trei copii ai cuplului, Thiago, Mateo și Ciro.

Golul cu numărul 644 a fost reușit pe „José Zorrilla”, la 22 decembrie 2020, și a închis tabela, după ce tot el le influențase pe celelalte două ale echipei blaugrana. De atunci, Leo a ajuns la cota 668 și 292 de pase decisive în 774 de meciuri disputate pentru Barcelona.

Citește și alte știri despre Barcelona:

Barcelona, într-o situație critică! Fără antrenor cu Atletico! Koeman, atac dur la arbitru: „El nu m-a respectat!”. Pentru ce a fost eliminat olandezul

Barcelona, negocieri secrete cu Messi » Contract pe 10 ani! Argentinianul e dispus să renunțe la bani

Playtech: BOMBA SERII Simona Halep s-a măritat în mare secret. Primele imagini de la nuntă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează