INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA - OLANDA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT 2

Ghici cine joacă diseară? » Van Gaal îşi ţine oamenii în ceaţă. Nimeni nu ştie titularii cu Ungaria

Van Gaal își monitorizează atent jucătorii. Doar Robben și Sneijder, în plan apropiat, își permit un zîmbet
Van Gaal își monitorizează atent jucătorii. Doar Robben și Sneijder, în plan apropiat, își permit un zîmbet

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 15:54

Selecţionerul olandez judecă ”de la meci la meci. Uşa le e deschisă tuturor, mai trebuie să-i treacă pragul”.

Selecţionerul olandez Louis van Gaal nu crede în axioma potrivit căreia "echipa învingătoare nu se schimbă". Şi le-a pus în vedere titularilor din confruntarea cu Turcia (2-0) să nu-şi facă speranţe pentru meciul cu Ungaria din această seară: "Eu judec de la meci la meci. Uşa le este deschisă tuturor, dar băieţii trebuie să-i treacă şi pragul". Adică să-l convingă.

Căpitanul Wesley Sneijder a confirmat, la rîndu-i, ceaţa care domneşte în lot: "Cu Van Gaal pe bancă nici un jucător nu poate sta relaxat". Şi le-a făcut curaj portarului Stekelenburg şi atacantului Huntelaar, debarcaţi surprinzător din primul unsprezece chiar în ajunul întîlnirii cu turcii: "Ştiu că sînt profund dezamăgiţi, chiar dacă s-au comportat exemplar în ultimele zile. Dar s-ar putea să le vină rîndul mai repede decît se aşteaptă".

Şi totuşi. Într-o privinţă, deloc favorabilă celor doi, Van Gaal n-are dubii: "În primul mandat ca selecţioner am mers multă vreme pe mîna veteranilor fiindcă nu vedeam nici un mare talent printre jucătorii tineri. Acum însă am de unde alege".

Cruyff nu ne dă şanse
Johan Cruyff nu-i vede pe "tricolori" atît de puternici încît să constituie un pericol pentru "portocale". "Învingîndu-i pe turci am dat o lovitură importantă. Mai ales că sînt principalii noştri contracandidaţi la locul întîi în grupă. Avem 3 puncte şi două goluri avans, iar dacă batem şi la Budapesta sîntem pe drumul cel bun", a comentat fostul internaţional olandez.

"Sîntem pregătiţi"
După antrenamentul cu Andorra (5-0), ungurii îi aşteaptă încrezători pe oamenii lui Van Gaal. " Olanda ne e superioară, desigur, dar s-ar putea ca acum să ne fi venit şi nouă rîndul. O victorie ne-ar da şanse reale la o calificare pentru turneul final din Brazilia", a declarat selecţionerul Şandor Egervari.

8 victorii, 5 remize şi două eşecuri e bilanţul "Portocalei" în duelurile de pînă acum cu Ungaria. Ultimele 7 le-a cîştigat pe toate

9 goluri le-au dat olandezii în precedentele două întîlniri maghiarilor: 4-0 şi 5-3 în preliminariile Euro 2012

28 de ani sînt de cînd Ungaria n-a mai reuşit să învingă Olanda. Ultima victorie a fost un 2-1 la Rotterdam în 1984

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
cretu.marius.l
cretu.marius.l  •  11 Septembrie 2012, 10:19

Atentie frati romani andorra i-a cotonogit rau de tot pe unguri vinerea trecuta. am vazut meciul in direct. Intrari dure care erau fara rost. Si dupa 2-0 ttot mai rai erau, desi era inutil.

divide_et_impera
divide_et_impera  •  11 Septembrie 2012, 02:35

Meci interesant, aici mă uit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează