INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Gică Hagi e cel mai valoros adversar pe care l-am întâlnit vreodată” » Mărturisirea unui fost atacant de la Manchester City

Gică Hagi a impresionat în tricoul Bresciei
Gică Hagi a impresionat în tricoul Bresciei

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 17:12

Adrian Roosevelt Mike (46 de ani), fost atacant la Manchester City, spune că Gică Hagi (55 de ani) este cel mai valoros fotbalist pe care l-a înfruntat vreodată. 

„Adie” Mike este un produs al academiei lui Manchester City, autor a două goluri în Premier League alături de „cetățeni”. Atacantul englez a avut oportunitatea să înfrunte într-un meci amical Brescia lui Mircea Lucescu, Hagi, Răducioiu, Sabău sau Mateuț. A rămas surprins de calitățile „Regelui”.

„Hagi a fost de-a dreptul spectaculos”

„Îmi amintesc un meci amical din pregatire, pe vremea când eram la Manchester City, în Italia, cu Brescia. Gheorghe Hagi a fost de-a dreptul spectaculos. Cu siguranță este cel mai valoros adversar pe care l-am întalnit vreodată pe terenul de joc. Mi-a rămas întipărită în memorie acea partidă”, a declarat Adrian Roosevelt Mike pentru World Football Index. 

„Gică Hagi e cel mai valoros adversar pe care l-am întâlnit vreodată” » Mărturisirea unui fost atacant de la Manchester City
Adrian Roosevelt Mike

VIDEO / Cum a fost Gheorghe Hagi primit la primul antrenament la Sportul Stundețesc

Citește și alte știri despre Gică Hagi:

Gică Hagi e contrariat pe seama unui echipe de tradiție: „Ce are în minus față de Barcelona sau Real? Nimic!”

Mircea Lucescu, povești de senzație cu Hagi, Răducioiu și Sergen: „La pauză era cu telefonul în mână și paria pe curse de cai”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează