INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUNVENTUS - BARCELONA 0-2

Gică Hagi l-a făcut să se amuze pe Ilie Dumitrescu după Juventus - Barcelona: „De ce râzi?”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 09:04 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 09:44

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu, foști colegi în Generația de Aur a României, au analizat meciul dintre Juventus și Barcelona (0-2), din grupele Champions League.

„Regele”, fost jucător la Barcelona, a vorbit despre actualul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman, cu care a fost coleg la formația blaugrana, și l-a amuzat pe Ilie Dumitrescu.

 „Am jucat cu Ronald în primul an, apoi el a plecat. Juca fundaș central, mai rar la mijloc. Avea o lovire a mingii perfectă, o biomecanică... Executa lovituri libere, trimitea pase pe jos, pe sus... Părea lent, dar nu era! Anticipa si simțea, ca nimeni altul”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

La finalul discursului lui Hagi, Ilie Dumitrescu a început să râdă și, întrebat de moderator ce l-a amuzat, acesta a explicat: „Râd de asta cu biomecanica de lovire a mingii... Ne-o spune un expert!”

FOTO. Imagini tari de la Juventus - Barcelona 0-2

+6 FOTO

VIDEO Imagini tari de la Barcelona - Ferencvaros

Citește mai multe știri din Liga Campionilor: 

Semnalul împăcării la Barcelona! Cum au fost surprinși Messi și Koeman, imediat după victoria cu Juventus

Seară de vis pentru Manchester United și Marcos Rashford » Englezul, în istoria clubului după hat-trick-ul cu RB Leipzig

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bulan
bulan  •  29 Octombrie 2020, 10:24
Postat de Felix-daniel Pinga pe 29 Octombrie 2020, 10:05

Asta cu pare lent, dar de fapt nu e.. tot indirecta. O va relua obsesiv pana vom intelege ca Printu de fapt nu e lent, doar ni se pare.

Pai nu e nici macar lent. Lent era daca facea ceva cu intarziere, dar nu face nimic.

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  29 Octombrie 2020, 10:05

Asta cu pare lent, dar de fapt nu e.. tot indirecta. O va relua obsesiv pana vom intelege ca Printu de fapt nu e lent, doar ni se pare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează