INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Seară de vis pentru Manchester United și Marcus Rashford » Englezul, în istoria clubului după hattrick-ul cu RB Leipzig

Marcus Rashford (stânga) a înscris 3 goluri în Manchester United - PSG 5-0 // foto: Guliver/gettyimages
Marcus Rashford (stânga) a înscris 3 goluri în Manchester United - PSG 5-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 07:56 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 09:17

Marcus Rashford (22 de ani) a fost instrumental pentru Manchester United în victoria din Liga Campionilor cu RB Leipzig, scor 5-0.

Toate rezultatele de miercuri din Liga Campionilor, AICI

Englezul a reușit un hat-trick, deși a fost introdus pe teren abia în minutul 63, la scorul de 1-0! A marcat în minutele 74, 78 și 90+2, a avut șansa de a reuși hattrick-ul mai devreme, după ce United a primit un penalty în minutul 87, însă l-a lăsat pe Anthony Martial să execute!

Totuși, a fost seara lui, astfel că a marcat și fără penalty. Ultimul gol a venit chiar din pasa lui Martial, Rashford finalizând din interiorul careului.

Rashford, în istoria lui Manchester United

Performanța lui Rashford i-a permis să intre în cărțile de istorie ale clubului englez.

Potrivit Sky Sports, Rashford este al doilea fotbalist din istoria lui Manchester United care înscrie un hattrick după ce a fost introdus pe parcursul meciului, după ce Ole Gunnar Solskjaer, actualul antrenor al „diavolilor roșii”, a marcat de 4 ori într-o partidă cu Nottingham Forest din 1999 (scor 8-1).

Totodată, Rashford a devenit abia al 5-lea fotbalist din istoria Ligii Campionilor care înscrie un hattrick în Liga Campionilor din postura de jucător intrat pe parcurs. Este al doilea cel mai tânăr, după Kylian Mbappe.

Atacantul de bandă a fost decisiv și în primul meci din grupe, golul său din minutul 87 aducând victoria „diavolilor roșii” pe Parc des Princes, 2-1 cu PSG.

Rashford, lăudat și pentru inițiativele din afara terenului

În seara în care hat-trick-ul său a răpus-o pe RB Leipzig, Rashford a primit o veste excelentă. 

Fotbalistul duce o campanie pentru ajutorarea copiilor defavorizați, luptându-se și cu guvernul britanic pentru a le oferi zilnic mâncare gratuită. Când premierul Boris Johnson a refuzat ideea sa, de a prelungi acest program și în perioada vacanțelor școlare până la Sărbătorile Pascale de anul viitor, Rashford a pornit o petiție care aseară a atins borna de 1 milion de semnături!

VIDEO. Rashford a primit Ordinul Imperiului Britanic pentru campania sa

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

VIDEO Cât ghinion! VAR-ul i-a anulat 3 goluri lui Morata, în șocul Juventus - Barcelona

Lucescu ne-a scăpat de rușine! Fără Băluță pe teren în prelungiri, eram singura țară din Europa de Est cu 0 jucători în Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  29 Octombrie 2020, 10:34

Si marele analist Iliuta spunea ca Leipzig este cel mai dificil adversar pentru PSG din grupa asta si probabil se vor califica impreuna....United a demolat echipa germana dupa ce a castigat si la PSG...Manchester United se califica cu punctaj maxim din grupa asta...

 •  29 Octombrie 2020, 09:47

www︎.︎mapima︆.︆net - Pe baza rezu1tate1or sonndaju1ui uti1izatori1or, 86,72% dinntre membrii nosstri ffac ssexx *** puțin o dată pe săptămână cu *** nou . Haide, încearcă-1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  29 Octombrie 2020, 09:42

Dezgustator si cu VAR-ul asta!Antrenorul lui United nici nu s-a bucurat la primul gol-al lui Greenwood-vazand-ca si noi toti-ca a fost din off side si crezand ca va fi anulat de VAR!Iar penalty-ul de golul 2 a fost precedat de un off side mare!La care VAR nici macar nu s-a sesizat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează