INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Semnalul împăcării la Barcelona! Cum au fost surprinși Messi și Koeman, imediat după victoria cu Juventus

Lionel Messi, în victoria Barcelonei cu Juventus, 2-0 // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Lionel Messi, în victoria Barcelonei cu Juventus, 2-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 08:24 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 08:45

Barcelona a reușit o victorie răsunătoare în Italia, 2-0 cu Juventus, iar spiritele din tabăra catalanilor par să se fi calmat. 

Lionel Messi a reușit al doilea gol al catalanilor, stabilind scorul final din penalty, în minutul 90+1, iar la final a fost protagonistul unui moment înduioșător pentru fanii Barcelonei.

+6 FOTO

Messi și Koeman s-au îmbrățișat

În drumul său spre vestiar, Messi a fost întâmpinat de antrenorul Ronald Koeman, care și-a pus mâinile pe umerii lui Messi. Cei doi au vorbit pentru scurt timp, înainte de a se îmbrățișa.

Un gest care ar putea reprezenta reconcilierea celor doi, după ce relația lor a pornit cu stângul. Koeman a fost întrebat despre acest aspect în cadrul conferinței de presă de la final și a spus, potrivit Marca:

„Relația mea cu Leo nu a fost niciodată complicată. Ceea ce i-am spus la finalul meciului a fost că partida ar fi trebuit să fie tranșată înainte de momentul în care s-a întâmplat”.

VIDEO. Cele mai frumoase 5 goluri ale lui Lionel Messi pentru Barcelona

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Seară de vis pentru Manchester United și Marcos Rashford » Englezul, în istoria clubului după hat-trick-ul cu RB Leipzig

VIDEO Cât ghinion! VAR-ul i-a anulat 3 goluri lui Morata, în șocul Juventus - Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  29 Octombrie 2020, 11:37

E clar ca Koeman si-a propus sa aduca jucatori noi in primul 11 si sa rupa centralizarea excesiva care a avut loc in ultimii ani in jurul cuplului Messi-Suarez. Si fiindca nu putea sa-l scoata pe Messi, pentru inceput l-a eliminat Suarez. Cu exceptia partidei cu Juventus (Cristiano a lipsit), Barca cam schioapata in campionat. Ramane de vazut de cat credit beneficiaza Koeman pentru a face toate schimbarile si a-l scoate pe Messi treptat din schema. E drept, aseara Messi a fost cam pe langa subiect si cred ca are o problema cu noile cerinte ale lui Koeman. E un razboi mocnit acolo.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Octombrie 2020, 09:50

Bietul Koeman! Nu știa cum să-i spună mai bine lui Messi că joacă precum o cizmă în ultima vreme. Și că ar merita un salariu cu un zero mai puțin în coadă. Mă uitam și aseară: înțeleg, nu ești în formă( deși Messi nu mai e în formă de când a început pandemia) dar chiar să uiți fotbalul și să fii neinspirat în 90% din cazuri?! Nu mai faci un dribling, nu mai tragi o lovitură liberă pe poartă, nu mai înscrii din situații clarissime, din care altădată înscriai cu ochii închiși, greșești o mulțime de pase, te bagi în cea mai mare aglomerație de jucători pe care o vezi pe teren și pierzi mingea cu lejeritate etc. Ciudat!

 •  29 Octombrie 2020, 09:44

www︎.︎mapima︆.︆net - Rețea socia1ă pentru *** care reunește oamenii care doresc să facă ssexx sexuă1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează