INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Gică Popescu, declarații tranșante în presa din Spania: „Messi e cel mai bun din istorie! Nici Romario, nici Ronaldo n-au atins nivelul lui”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 09:04

Gică Popescu (54 de ani), fost jucător la Barcelona, a vorbit la Radio Marca despre situația la zi a catalanilor, care au rămas fără Ousmane Dembele cu două etape înaintea derby-ului cu Real Madrid din 26 octombrie. Francezul a fost eliminat cu Sevilla (4-0) și a fost suspendat pentru două partide.

„Cred că să-l suspenzi două etape pe Dembele este prea mult. A avut dreptate și cred că arbitrul a fost prea dur. Ar trebui ca arbitrii să fie mult mai flexibili cu jucătorii.  

Îmi place foarte mult Dembele, sunt sigur că va arăta mai mult”, a spus Popescu, la postul de radio spaniol. 

Ulterior, „Baciul”, care miercuri a împlinit 52 de ani, a vorbit la superlativ despre Leo Messi, 32 de ani, superstarul argentinian care a scris istorie pe Camp Nou. 

„E foarte greu să spui cine este cel mai bun fotbalist din lume. Eu am jucat alături de Romario, Ronaldo, Stoichkov, Figo și Hagi, așa că este foarte dificil să aleg unul singur. Însă, fără îndoială, pentru mine Messi e cel mai bun jucător din istoria fotbalului. De 10 ani este cel mai bun din lume, nu a avut un sezon bun și altul prost. Nici Romario, nici Ronaldo n-au atins nivelul lui ”, a mărturisit Popescu, potrivit sursei citate.

„Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în cariera mea de sportiv a fost să pot reprezenta cea mai bună echipă din lume, Barcelona, din postura de căpitan” -  Gică Popescu

Popescu nu l-a uitat nici pe Gheorghe Hagi: „Este cel mai bun fotbalist pe care l-a avut vreodată România și unul dintre cei mai buni jucător din istoria fotbalului european”.

9 goluriîn 68 de meciuri a reușit Gică Popescu pentru Barcelona, pentru care a evoluat între 1995 și 1997

Vezi și: 

GICĂ POPESCU LA 52 DE ANI // „Baciul” a fost pus să aleagă: Adi Mutu sau Adi Ilie, Iordănescu sau Terim, Ronaldo sau Romario

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10153836040333310
Blonder DC  •  10 Octombrie 2019, 22:13

Bai,ala cu articolul,hotaraste-te! "Baciul" are 54 sau 52 de ani?

samamiroshi
samamiroshi  •  10 Octombrie 2019, 18:01
Postat de pierrecardin pe 10 Octombrie 2019, 11:46

E normal, ambii au probleme cu legea. E normal ca baciul sa il placa pe messi.

Si cocalardo are probleme asemanatoare cu legea...Tot aia este... Pe de alta parte,da,Messi este deocamdata cel mai bun din lume.

alexzece
alexzece  •  10 Octombrie 2019, 13:49
Postat de pierrecardin pe 10 Octombrie 2019, 11:46

E normal, ambii au probleme cu legea. E normal ca baciul sa il placa pe messi.

Si *** nu are?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează