INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Giggs are șansa să se răzbune pe Mourinho » Galezul este dorit ca manager la o echipă importantă din Premier League

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 20:22

După o viață petrecută la Manchester, Ryan Giggs a fost dat la o parte, imediat după venirea lui Jose Mourinho. Cei 27 de ani de carieră petrecuți de Giggs la United ca și fotbalist nu l-au împiedicat pe managerul venit în această vară să renunțe la poziția tehnică a galezului.

Ryan Giggs este anunțat de presa engleză ca potențial înlocuitor al lui Franceso Guidolin la Swansea City.

Oficialii echipei își pierd răbdarea cu tehnicianul italian numit la începutul acestui an, din cauza faptului că echipa nu are decât o victorie din cinci meciuri.

Cel mai important om al clubului din Țara Galilor, președintele Huw Jenkins, este cunoscut ca fiind un admirator al lui Giggs, dar americanii care dețin majoritatea acțiunilor de la Swansea nu își doresc o schimbare atât de prematură, mai ales că actualul antrenor promite să revitalizeze echipa în disputele următoare.

"Sunt optimist! Îmi place cum se prezintă jucătorii. Trebuie să privim spre viitor, dacă jucăm bine și lucrăm din greu vom ajunge într-o situație favorabilă", a spus Guidolin despre situația actuală.

Ryan Giggs mai are 4 meciuri ca antrenor în fotbalul profesionist, toate la Manchester, două victorii, un egal și o înfrângere. 

(Răzvan Stîngă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close