CAMPIONATE  ·  ITALIA

Giorgio Chiellini provoacă alt scandal: „Alcoolul era punctul vulnerabil al lui Vidal. A venit beat în cantonament la Miami”

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 19:01

Giorgio Chiellini, 35 de ani, dezvăluie viciul fostului coleg chilian Arturo Vidal, 32 de ani: ”Când am început alergările ne-a lăsat 20 de metri în urmă. Antrenorul abia aștepta să-l dea afară”.

După declarațiile care au făcut atâtea valuri, provocând replici spumoase din partea lui Balotelli și Felipe Melo, Giorgio Chiellini l-a atacat și pe Arturo Vidal, într-un nou capitol al autobiografiei, din care Corriere dello Sport publică fragmente. "De fiecare dată când ieșea în oraș, el bea mai mult decât trebuia. Se poate spune că alcoolul era punctul lui vulnerabil. Dar nu punem aici în discuție fotbalistul sau persoana pentru asta! Viciile fac parte din natura umană, contează consecințele asupra grupului. Marele Arturo nu se prezenta, uneori, la antrenamente sau venea mai vesel, să spunem așa. L-am cunoscut și pe Montero, altul care pierdea nopțile, și mi-amintesc că Moggi i-a spus într-o zi «Paolo, te rog, încetează să mai rămâi serile acasă și fii tu, același dintotdeauna!».

"Conte voia să-l ardă exemplar, dar Arturo parcă înnebunise!"

Fundașul lui Juventus a mai povestit alt epidod, dintr-un stagiu estival în Statele Unite: "Eram la Miami, în seara dinaintea ultimului antrenament și aveam liber. A doua zi dimineața Arturo nu mai apărea. Era în pat și a trebuit să-l dau jos cu forța. Atunci încercam și noul echipament. Toți eram în negru, afară 40 de grade. Abia aștepta Conte să-l prindă că trage chiulul pentru a-l scoate din lot și să-i dea o sancțiune exemplară. Era destul de vioi, dar nu vedea prea bine mingea, și când am început alergările ne-a lăsat cu 20 de metri în spate, parcă înnebunise! Ce poți să-i mai spui unei persoane care aduce atâta bucurie în grup și, pe lângă a fi unul ce trage echipa după el el, este un luptător și un campion?".După Elena Lasconi, un alt celebru prezentator de știri va candida la primărie
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1