INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Golgheterul de la PSG, aproape de un transfer de ultimă oră!

Mauro Icardi și Kylian Mbappe, foto: Guliver / Getty Images
Mauro Icardi și Kylian Mbappe, foto: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 18:57 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 19:32

Atacantul argentinian Mauro Icardi (30 de ani), care mai are un sezon contract cu PSG, ar costa 10 milioane de euro, clauza de transfer definitiv trecută în acordul cu Galatasaray. Jucătorul e al doilea cel mai bun marcator al campionatului turc, cu 21 de reușite în 23 de partide. 

A plecat în septembrie de la Paris la Istanbul și a reușit cel mai bun sezon de la despărțirea de Inter. Maurio Icardi e deja campion în Turcia cu Galatasaray, cu două etape rămase de jucat în SuperLig, liderul având cinci puncte avans față de Fenerbahce și un meci cu Hatay (3-0 din oficiu), care s-a retras din campionat. 

Atacantul de 30 de ani e într-o formă formidabilă și randamentul său i-a convins pe conducătorii „Cim Bom Bom" să ceară transferul definitiv. Icardi ar urma să nu revină în Franța pentru ultimul an de contract cu PSG.

Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare
METROSPORT
Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare

Și PSG vrea să scape de Mauro Icardi

Împrumutul din această stagiune s-ar transforma în cumpărare, suma pentru care s-ar activa clauza acordului dintre părți fiind de 10 milioane de euro. Galatasaray vrea să achite acești bani, potrivit cotidianului turc Fanatik, iar campioana Franței nu s-ar opune, dorind să scape argentinianul care și-a găsit rar locul în atacul lui PSG, fiind mai mult rezervă, și care o costa și destui bani la salariu.

12 goluri în ultimele 9 meciuri pentru Galatasaray!

La Galata s-a acomodat însă excelent, reușind 21 de goluri și 7 pase decisive în 23 de meciuri. În ultima etapă de marți, a semnat o "dublă" în victoria din deplasare cu Ankaragucu (4-1), care a consfințit titlul. Opt din ultimele zece reușite ale „roș-galbenilor" au purtat semnătura lui. Mai mult, în ultimele nouă jocuri bifate în SuperLig a punctat de 12 ori! Doar la 3-3 cu Karagumruk a rămas pe sec.

Cu 21 de goluri, argentinianul e al doilea în topul marcatorilor din campionatul turc, devansat fiind doar de Valencia (Fenerbahce), 29 de goluri. „Transferul a depășit așteptările și clubul a pregătit un buget special pentru a-l cumpăra. Experimentatul atacant vrea să rămână la Istanbul și mutarea ar urma să fie perfectată în iunie", notează Fanatik.

Din primul moment în care am ajuns aici ținta mea a fost să devin campion. Este un an foarte special pentru mine. Au crezut mult în mine și au avut mereu grijă de mine. A fost un sezon extraordinar. Vreau să câștigăm însă și derbyul cu Fenerbahce și apoi pot pleca liniștit în vacanță 
- Mauro Icardi, atacant Galatasaray

GALERIE FOTO | Mauro Icardi are o relație controversată cu Wanda Nara 

+45 FOTO

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Primul nume important OUT de la Chelsea! E dorit de o rivală din Premier League

Altă „bijuterie” descoperită de Loți » Tânărul promovat de Boloni la Metz e astăzi golgheterul și jucătorul anului în Ligue 2!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează