INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mărturie cutremurătoare a lui Graham Potter: „Spuneau că vor ca eu și copiii mei să murim”

Graham Potter (47 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, a spus că a primit amenințări cu moartea din partea unor fani ai grupării londoneze. 
Foto: Imago
Graham Potter (47 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, a spus că a primit amenințări cu moartea din partea unor fani ai grupării londoneze. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 07:33 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 09:13

Graham Potter (47 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, a spus că a primit amenințări cu moartea din partea unor fani ai grupării londoneze. 

Tehnicianul englez a precizat că acceptă criticile, dar nu înțelege atunci când lucrurile degenerează. Câțiva fani ai lui Chelsea i-au amenințat copiii și familia, scrie Daily Mail. 

Căpușă, fotbalistul eliminat în Rapid - Chindia, îl acuză direct pe arbitrul Chivulete: „La ce să mă aștept când îmi spune asta înaintea meciului?”
Rapid - Chindia 2-0
Căpușă, fotbalistul eliminat în Rapid - Chindia, îl acuză direct pe arbitrul Chivulete: „La ce să mă aștept când îmi spune asta înaintea meciului?”

Graham Potter, antrenor Chelsea: „Am primit mai multe mail-uri în care unii spuneau că vor ca eu și copiii mei să murim” 

„Am avut parte de multă susținere din momentul în care am venit la Chelsea, dar am primit și niște mail-uri neplăcute, în care unii spuneau că vor ca eu și copiii mei să murim. Nu este ușor să treci printr-o astfel de situație. 

Înțeleg că trebuie să accept forma slabă prin care trecem și criticile primite, dar să duci lucrurile într-o astfel de direcție este peste puterea mea de înțelegere. 

Normal că nu-mi pică bine când eu și familia mea și primim astfel de mail-uri, iar job-ul meu este să mă comport în cel mai bun fel, astfel încât clubul și echipa să nu fie afectate. 

Este o provocare prin ce trec eu acum. Dacă mergi la locul de muncă și cineva te abuzează, evident că nu o să fie un lucru plăcut pentru tine”, a declarat Graham Potter, potrivit sursei citate anterior. 

Chelsea, o singură victorie în anul 2023 

Chelsea, cu Graham Potter pe banca tehnică, a obținut o singură victorie în acest an calendaristic: 1-0 împotriva lui Crystal Palace, pe data de 15 ianuarie, în Premier League. 

Londonezii au început anul cu un egal, 0-0 cu Nottingham Forest, pe 1 ianuarie. Au urmat două înfrângeri cu Manchester City (0-1 și 0-4), în campionat, resepectiv Cupa Angliei, 3 egaluri (0-0 cu Liverpool, 0-0 cu Fulham și 1-1 cu West Ham) și alte două înfrângeri (0-1 cu Dortmund, în Champions League, și 0-1 cu Southampton, în campionat). 

Chelsea ocupă poziția a 10-a în clasamentul Premier League, cu 31 de puncte, la 10 distanță de ultimul loc de cupe europene, ocupat de Newcastle. 

Clasamentul Premier League 

VIDEO. Rezumat: Chelsea - Southampton 0-1

Citește și: 

Liverpool, remiză pe terenul lui Crystal Palace, în runda #25 din Premier League

Final dramatic în Real - Atletico Madrid » Un jucător de 18 ani a fost „înger și demon”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  26 Februarie 2023, 18:53

O soluție pentru Chelski ar fi sa se uite către liga scoțiana, este un jucător care marchează mereu la antrenamente.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  26 Februarie 2023, 18:51
Postat de tristan pe 26 Februarie 2023, 11:18

Omul asta nu prea pare potrivit pt Chelsea...dar sa i doreșt raul sau chiar moartea trebuie sa fii dus rău de acasă

Este potrivit! Ai sa vezi, cum o sa ii faca Todd schimbarile, live. Asta cauti, asta gasesti. Partea cea mai amuzanta este ca aia de la care a plecat zoaca si mai bine, cu De Zerbi!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  26 Februarie 2023, 18:49
Postat de digitalmasacrer pe 26 Februarie 2023, 13:13

Eu nu inteleg de ce, intotdeauna cand o echipa merge prost, e doar vina antrenorului.

Pentru ca antrenorul nu costa nimic sa il ai, iar Mud-Rica vezi si tu ce paienjenish a costat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează