INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Avertismentul primit de un star de la Arsenal » E investigat de Agenția Națională pentru Combaterea Criminalității!

Granit Xhaka în meciul cu Leeds // Foto: Imago
Granit Xhaka în meciul cu Leeds // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2022 15:07 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 23:36

Granit Xhaka, 29 de ani, mijlocașul lui Arsenal, a luat un cartonaș galben în finalul partidei cu Leeds pentru tragere de timp, pe eveniment pariindu-se neobișnuit de mult, 65.000 de lire sterline.

Granit Xhaka e din nou în prim plan. De data asta nu pentru vreun tackling dur sau un conflict cu suporterii lui Arsenal, ci din cauza unui cartonaș galben suspect. S-a întâmplat în minutul 86 al partidei cu Leeds din decembrie în deplasare, pentru tragere de timp la scorul de 4-1! A întârziat executarea unei lovituri libere aproape de mijlocul terenului și Andre Marriner l-a sancționat.

Granit Xhaka, 6 luni de investigații fără rezultat

Nu a surprins că mijlocașul elvețian a fost avertizat, deși era doar al doilea „galben” al sezonului, cât momentul ales și legătura cu lumea pariurilor. Alerta a fost dată de bookmakeri după ce s-a aflat că o sumă neobișnuit de mare s-a mizat pe acest eveniment. 65.000 de lire sterline în total, cu un câștig de 260.000£.

Federația engleză a fost sesizată imediat și a demarat o anchetă. Timp de șase luni nu s-a ajuns însă la nicio concluzie, astfel încât cazul a fost predat Agenției Naționale pentru Combaterea Criminalității!

„Nu comportamentul lui Xhaka e neobișnuit, primește 10 «galbene» pe sezon, ci pariurile pe cartonaș, mai ales în ultimele 10 minute când cota e mare. Ancheta pe asta s-a axat”, a declarat un nookmaker pentru Sun Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Bombardierul” din lotul lui Inter s-a retras la 36 de ani: „Pregătit pentru noua viață!” » Ce carieră vrea să urmeze

Transferul numărul 3. Liverpool a prezentat noul fundaș dreapta: „Sunt în al nouălea cer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  19 Iunie 2022, 22:49

Mijlocas albanez ? :))))))))))))))) Frate, cum dracu va angajeaza cineva ? :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează