INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Mijlocașul cu 7 sezoane petrecute în tricoul lui Arsenal pleacă de pe Emirates în această vară » Ajunge sub comanda lui Xabi Alonso în Bundesliga

Mijlocașul central elvețian al celor de la Arsenal, Granit Xhaka (30 de ani), urmează să părăsească trupa de pe Emirates Stadium în această vară. 
Foto: Imago
Mijlocașul central elvețian al celor de la Arsenal, Granit Xhaka (30 de ani), urmează să părăsească trupa de pe Emirates Stadium în această vară. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 12:17 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 12:54

Mijlocașul central elvețian al celor de la Arsenal, Granit Xhaka (30 de ani), urmează să părăsească trupa de pe Emirates Stadium în această vară. 

Deși mai are un an de contract cu gruparea londoneză, se pare că Granit Xhaka pleacă de la Arsenal și se întoarce în Bundesliga, la Bayer Leverkusen, scrie jurnalistul italian Fabrizio Romano, pe contul personal de Instagram. 

Ronaldo se vinde » Cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!
special
Ronaldo se vinde » Cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!

Granit Xhaka pleacă de la Arsenal în această vară. Se transferă la Bayer Leverkusen

Sursa citată mai arată că „tunarii” s-ar fi înțeles cu Bayer Leverkusen pentru ca Granit Xhaka să ajungă în Germania în schimbul unei sume de aproximativ 15 milioane de euro. 

Granit Xhaka va semna o înțelegere valabilă pe 4 ani, până în vara anului 2027, cu formația antrenată de fostul jucător de la Liverpool sau Real Madrid, Xabi Alonso (41 de ani). 

Ajuns în vara anului 2016 la Arsenal, de la Borussia Mönchengladbach, în schimbul a 45 de milioane de euro, Granit Xhaka a adunat în cele 7 stagiuni petrecute la Londra 295 de apariții, reușind să puncteze de 21 de ori și să paseze decisiv în 29 de rânduri. 

Cu Arsenal, Granit Xhaka a cucerit patru trofee: două Cupe ale Angliei (2017 și 2020) și două Supercupe ale Angliei (2017 și 2020). 

45 de meciuria bifat Granit Xhaka în tricoul lui Arsenal în acest sezon. A marcat 7 goluri și a dat 7 pase de gol

Pe lângă Arsenal, Granit Xhaka a mai evoluat în carieră la alte două echipe: FC Basel și Borussia Mönchengladbach. 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Leeds United 4-1, meci în care Granit Xhaka a înscris

Citește și: 

„Trădarea” anului » Un nume mare al lui Liverpool ar putea semna cu Manchester United!

„Vom fi dați afară!” » Henry a împietrit, Carragher și Richards au izbucnit în râs când au auzit ce a spus colega prezentatoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează