INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„Trădarea” anului » Un nume mare al lui Liverpool ar putea semna cu Manchester United!

Sadio Mane, stânga, foto: Guliver/gettyimages
Sadio Mane, stânga, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 12:02 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 12:28

Senegalezul Sadio Mane se va transfera în vară de la Bayern și e posibil să ajungă la Manchester United, eterna rivală a lui Liverpool, echipa la care a devenit o legendă.

Sadio Mane a fost una dintre stelele lui Jurgen Klopp la Liverpool. În șase ani, atacantul a marcat 120 de goluri, plus 48 de assisturi în 269 de meciuri în toate competițiile. Decisiv la șase trofee, toate posibile, inclusiv titlul în Premier cucerit după trei decenii, și trei finale de Champions League, una câștigată, în 2019.

A plecat de la Barcelona și a ales să-și explice decizia pe Twitter
BARCELONA
A plecat de la Barcelona și a ales să-și explice decizia pe Twitter

Sadio Mane, neadaptat la Bayern. L-a bătut pe Leroy Sane

Anul trecut, senegalezul în vârstă de 31 de ani a vrut să se transfere și a ales Bayern. Neinspirat. Nu s-a adaptat, nu s-a simțit bine în Germania, nu s-a înțeles cu coechipierii. 

Accidentat trei luni, a reușit doar 12 goluri și 6 pase în 37 de partide. Mai mult: după 0-3 cu Manchester City, în Ligă, s-a certat cu Leroy Sane, lovindu-l cu pumnul în față în vestiar. A fost suspendat și amendat, iar în această vară va fi vândut. Munchenezii nu mai doresc să-l păstreze.

Sadio Mane, cotă de 45 de milioane

Surprinzător e clubul unde ar putea ajunge. Manchester United. O variantă-șoc. United e eterna rivală a lui Liverpool. Ar fi o lovitură puternică pentru fanii „cormoranilor". Acest transfer ar fi văzut ca o trădare pe Anfield Road.

Managerul lui Manchester, Erik ten Hag, e pregătit să-i facă loc în echipă, Jadon Sancho și Anthony Martial putând pleca, potrivit Daily Mirror. Sub contract până în 2025 cu Bayern, Sadio are o cotă de 45 de milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Sadio Mane, aproape de Old Trafford în 2016

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, în 2022, Mane a dezvăluit că putea juca pe Old Trafford. A avut un acord cu „Red Devils" în 2016, când era la Southampton. „Am fost foarte aproape de a semna cu Manchester United. Totul era stabilit. În ultima clipă, m-am hotărât: «Nu, merg la Liverpool»", a declarat senegalezul.

Acum însă, e foarte posibil să îmbrace alt tricou roșu faimos al Angliei. După Liverpool, United. 

Martin Odegaard, dorit de Bayern. Dar atenție la PSG!

Bayern va ceda un star neadaptat, pe Sadio Mane, dar l-ar putea cumpăra pe căpitanul lui Arsenal. Martin Odegaard, 24 de ani, 15 goluri și 8 assisturi în acest sezon, în care a condus mult timp Premier League, e pe placul lui Thomas Tuchel, antrenorul bavarezilor încercând să-i convingă pe conducătorii clubului că merită investiția. Deși playmakerul norvegian va costa mult. E cotat la 80 de milioane pe Transfermarkt. 

Mai e o problemă pentru Tuchel și Bayern. Și PSG e cu ochii pe Odegaard, gata să facă o ofertă. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Vom fi dați afară!” » Henry a împietrit, Carragher și Richards au izbucnit în râs când au auzit ce a spus colega prezentatoare

Surpriză totală în Franța » Starul contactat de PSG

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  17 Mai 2023, 12:54
Postat de magic4ever pe 17 Mai 2023, 12:24

Sane mai bine revine la Liverpool

Mane,nu Sane :))) Dar in momentul de fata nu are loc pe aripa stanga unde joaca Lucho Diaz,sau unde mai pot evolua Jota,Gakpo,chiar si Carvalho. In plus,Mane a plecat pentru ca nu i-au oferit acelasi salariu ca al lui Salah.

magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2023, 12:24

Sane mai bine revine la Liverpool

Vezi toate comentariile (2)
Comentează