INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dezvăluire la GSP Live » De ce au fost refuzați doi fotbaliști români de AS Roma: „Eram eu, Filip și Boldor”

Dezvăluire la GSP Live » Cum au fost refuzați doi fotbaliști români de AS Roma: „Eram eu, Filip și Boldor”
Dezvăluire la GSP Live » Cum au fost refuzați doi fotbaliști români de AS Roma: „Eram eu, Filip și Boldor”

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 10:25 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 11:11

Andrei Vaștag (28 de ani), mijlocaș defensiv la CS FC Dinamo, echipa patronată de Nicolae Badea, a fost invitat la GSP Live, unde a povestit cum a fost refuzat de AS Roma.

La 15 ani, Andrei Vaștag a dat probe la AS Roma, împreună cu alți doi jucători români: Steliano Filip și Deian Boldor. Doar ultimul a fost păstrat de echipa italiană, iar Vaștag a dezvăluit motivul pentru care a fost refuzat de italieni.

Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”

VIDEO. De ce a fost refuzat Andrei Vaștag de AS Roma

„Probabil că jucătorul român nu poate îndeplini sută la sută cerințele echipelor din străinătate. Mă refer la cerințele tactice, tehnice. La vârsta de 15 ani am fost la AS Roma. Eu cu Steliano Filip și Deian Boldor. Am fost noi 3, era antrenor Stramaccioni. Eu eram mijlocaș, Stelu era extremă stânga spre vârf. 

Noi confirmaserăm prin talent, dar Deian Boldor fiind mult mai dezvoltat, a rămas. Mie și lui Filip ni s-a spus că nu suntem dezvoltați fizic, chiar dacă pe fotbal eram OK. Nu eram destul de dezvoltați, comparându-ne cu cei de acolo”, a declarat Andrei Vaștag la GSP Live. 

Boldor, fundaș central, a fost acceptat atunci la academia lui AS Roma. Nu s-a impus acolo, iar în 2015 îi părăsea pe romani. În prezent, fundașul central este legitimat la Chindia Târgoviște.

Dezvăluire la GSP Live » De ce au fost refuzați doi fotbaliști români de AS Roma: „Eram eu, Filip și Boldor”
Andrei Vaștag, în tricoul României U18

Citește și:

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

FCSB s-a despărțit de alți doi fotbaliști » Lista completă de jucători care au plecat de la vicecampioana României în această iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bigd
bigd  •  16 Februarie 2023, 13:25

Eram sigur ca asta a fost motivul, dinainte sa citesc articolul. Si ne mai miram ca sarbii sau Ucrainenii se vand pe sume asa mari. Uitati-va la Tavi si la Mudryk.

DMA87
DMA87  •  16 Februarie 2023, 12:02

Uitându-mă în prezent la Filip, înțeleg de ce nu l-au oprit. Sunt șocat de Boldor. Adică, l-am văzut și la fața locului când a jucat la Pitești. Și nu poate prea multe, adică l-au oprit pentru fizic, dar nu a mai avut hard să mai intre și alte informații tactice. :))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Februarie 2023, 11:57

...v au refuzat fiindca sunteti romani ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează