INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Guadalajara - Veracruz 3-1 // VIDEO Poate fi cel mai spectaculos gol al anului! Reușită dintr-o poartă în cealaltă a unui goalkeeper

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 18:47

Antonio Rodriguez (27 de ani), portarul celor de la Guadalajara, a reușit un gol mai puțin întâlnit în victoria echipei sale cu Veracruz, scor 3-1.

În minutul 90+4, Rodriguez a profitat de urcarea celuilalt portar în careu, cu prilejul unui corner. Acesta a degajat puternic balonul care a ajuns în cele din urmă direct între buturile celor de la Veracruz.

Guadalajara este pe locul 10 în campionatul din Mexic, cu 25 de puncte acumulate după 18 etape, în timp ce Veracruz este lanterna roșie, cu doar 8 puncte obținute.

VEZI ȘI:

Tottenham // Jose Mourinho, declarație în premieră despre transferul lui Zlatan Ibrahimovic: „Avem cel mai bun atacant din Anglia!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
511110169080791
George Burcasimi  •  25 Noiembrie 2019, 22:52

Din pacate ,fotbalul romanesc este in colaps ,iar federalii vor sa-l compromita si pe Radoi.De ce nu l-au acceptat pe Dan Petrescu ? Pentru ca are personalitate .Nu sunt mare fan al acestui antrenor ,dar in acest moment el poate focaliza toate energiile pentru a face o echipa compétitiva .Chiar daca face antijoc ( cum facea Piturca ) dar are rezultate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează