INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tottenham // Jose Mourinho, declarație în premieră despre transferul lui Zlatan Ibrahimovic: „Avem cel mai bun atacant din Anglia!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 17:58

Jose Mourinho (56 de ani), noul manager al lui Tottenham, a declarat că transferul lui Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) la Spurs nu se va realiza.

Noi avem cel mai bun atacant din Anglia. Nu ar avea niciun sens ca Zlatan să vină la un club unde este Harry Kane”, a afirmat portughezul, în cadrul unei conferințe de presă. 

Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la LA Galaxy, după două sezoane petrecute în MLS. Venit în martie 2018 de la Manchester United, Zlatan a impresionat în America, marcând 53 de goluri în 58 de meciuri.  

În ultimele săptămâni, atacantul suedez a postat un mesaj legat de o revenire în Spania (Detalii AICI), dar s-a dovedit a fi o campanie publicitară. Au apărut și zvonuri despre revenirea în Serie A, la Bologna (Detalii AICI).

VEZI ȘI:

Manchester City // S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 08:58

Pacat...Kane se accidenteaza destul de des si era buna o rezerva de top...sau putea sa joace cu 2 atacanti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează