INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALMERIA - BARCELONA 2-2

Guardiola către arbitru: "Fluieri totul greşit, n-ai învăţat nimic!"

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, şi-a pierdut nervii la 2-2 cu Almeria, sîmbătă seară, şi a fost expediat în tribună de "centralul" Clos Gomez.

 

În minutul 27 al întîlnirii, după ce oaspeţilor le-a fost anulat un gol pe motiv de ofsaid, Guardiola s-a dus glonţ la asistentul care ridicase fanionul: "Fluieri totul greşit, n-ai învăţat nimic".

Urmarea? Tehnicianul catalan a fost eliminat prompt de colegul acestuia de la centru.

Cu acest "roşu", Guardiola a acumulat cinci eliminări în cariera de antrenor. Două le-a bifat pe cînd o pregătea pe Barcelona B, una anul trecut, în Ligă, cu Bayern, şi două le-a încasat în Primera.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  07 Martie 2010, 20:21

mi se pare penibil ca barcelona (si real e in aceiasi oala stati linistiti , de fapt toate echipele mari sunt mai mult avantajate , decat dezavantajate) sa se planga de arbitraj cand la faza primului gol a fost fault in atac ,nicidecum fault la ibrahimovici, cand pe real au batut cu gol din offside , cand au fost ajutati cu penaltiuri usoare atunci cand timpul trecea si ei nu dadeau gol

fichirichi
fichirichi  •  07 Martie 2010, 18:30
Postat de pe 07 Martie 2010, 11:33

Cred ca glumesti, nu?

NU

 •  07 Martie 2010, 14:44
Postat de pipitahiguain pe 07 Martie 2010, 11:46

ma mir ca n-a dat penalty la faza de la golul lui messi din lovitura libera ,desi n-a fost nimc

Prietene, mai liniste-te putin. Administreaza-ti doza de pastile zilnica si incearca sa fii putin mai impartial. Realul traverseaza o perioada mai buna decat Barca in momentul de fata, dar mai sunt destule etape in fata. Momentan, echipele sunt la egalitate de puncte, chiar pe fondul unui joc mai slab al Barcei. Ambele echipe sunt ajutate de arbitrii, asa k nu te mai impacienta atata. Felicita-ti echipa si invata sa-ti respecti adversarii!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează