INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - FULHAM 3-0

Guardiola, elogii pentru un jucător de la City după ultima victorie: "Este foarte special! Cât timp voi fi aici, el va continua la City"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 10:50

Manchester City, campioana Angliei, s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu Fulham, într-un meci din etapa a 5-a din Premier League.

Deși golurile lui City au fost marcate de Leroy Sane, David Silva și Raheem Sterling, antrenorul Pep Guardiola l-a lăudat pe mijlocașul portughez Bernardo Silva, 24 de ani.

"Este aproape imposibil să fiu mai bucuros decât acum. Pentru evoluția lui merită să joace toate minutele. Este un exemplu pentru toți. În sezonul trecut a jucat mult, dar la început de sezon nu prea a prins minute, și nu pot uita cum s-a comportat.

Cât timp voi fi aici, el va continua la City. Este special! E foarte inteligent și poate juca pe multe poziții. Nu a marcat acum, dar are tot respectul meu. În mod normal, e jucătorul care aleargă cel mai mult. Îi mulțumesc lui Manchester City pentru că l-a transferat pe Bernardo", a declarat spaniolul Pep Guardiola, potrivit Marca.

Bernardo Silva a venit la City în vara lui 2017, de la AS Monaco, pentru 50 de milioane de euro. În acest sezon are un gol și o pasă de gol în 6 meciuri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează