INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Guardiola la Juventus? Ce spun apropiații lui Pep despre mutare

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 16:34

Luigi Guelpa, reporterul cotidianului italian Il Giornale, care lansa vestea transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus, afirmă acum că Pep Guardiola îl va înlocui pe Massimiliano Allegri din sezonul viitor la campioana Seriei A.

"Am aflat că Pep are un acord verbal cu Juve pentru un contract pe patru ani. E aceeași sursă care mi-a dezvăluit că Ronaldo va ajunge la Torino", a anunțat acesta la Radio CRC.

Numai că apropiații lui Guardiola au altă variantă, prezentată de Evening Standard. Total opusă. Pentru ei, managerul în vârstă de 48 de ani nici nu se gândește să plece la vară de la Man. City. Nici chiar în cazul în care clubul său va fi pedepsit.

"Cetățenii" sunt anchetați de FIFA pentru încălcarea regulamentului de transfer al minorilor. Riscă interdicție doi ani în mercato.

Și UEFA investighează gruparea din Manchester, care nu a respectat fair-play-ul financiar. Ar putea fi exclusă din Champions League. 

4 trofee ar putea câștiga în acest sezon Guardiola cu City: are deja Cupa Ligii și e în cursă pentru titlu, Cupa Angliei și Champions League

CITEȘTE ȘI:

Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu în China! În minutul 3 era deja 2-0 pentru adversari » Cu ce scor a pierdut Jiangsu Suning

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  09 Martie 2019, 22:49

ABERATII....*** DE DOI BANI....FRECTII!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează