INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Probleme mari pentru Guardiola! Cei mai importanți jucători de la City, afară o lună!

Probleme mari pentru Guardiola! Cei mai importanți jucători de la City, afară o lună!
Probleme mari pentru Guardiola! Cei mai importanți jucători de la City, afară o lună!

Articol de - Publicat luni, 09 august 2021 11:39 / Actualizat luni, 09 august 2021 11:54

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, începe sezonul fără De Bruyne și Foden, ambii accidentați încă de la Euro 2020. Belgianul a jucat cu ruptură de ligamente. Englezul a fost forțat pentru finală.

Nici nu a început campionatul și Pep Guardiola deja se confruntă cu mari probleme la Manchester City. Doi dintre cei mai buni jucători, Kevin De Bruyne și Phil Foden, vor lipsi la startul noii ediții de Premier League. Ambii sunt accidentați de la Euro.

Kevin de Bruyne se poate antrena

De Bruyne a fost folosit la naționala Belgiei în „sfertul” contra Italiei, deși avea ruptură de ligamente la gleznă. Iar acum, încă are dureri. Săptămâna trecută, De Bruyne a fost consultat la Barcelona de faimosul ortoped Ramon Cugat, care i-a permis să reia antrenamentele, dar ușor deocamdată, pentru că altfel leziunea se va agrava și riscă să piardă o jumătate de an. 

Momentan, nici nu se pune întrebarea dacă poate juca. Luna viitoare, probabil.

Phil Foden, cel puțin 6 partide ratate

În cazul lui Foden, tânărul mijlocaș a fost forțat la pregătire înaintea finalei Euro 2020 și a cedat. Acum, Guardiola a aflat că accidentarea e mai gravă decât se aștepta. 

Nici nu va reintra mai devreme de o lună. Sigur, va rata meciurile de Premier cu Tottenham, Norwich și Arsenal, dar și convocarea din septembrie la naționala Angliei, pentru confruntările contra Ungariei, Andorrei și Poloniei, din preliminariile Mondialului.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scenariu uluitor! Perez l-a convins pe Laporta să renunțe la Messi?!

Romelu Lukaku revine în Premier League! Peste 100 de milioane de euro pentru atacantul belgian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  09 August 2021, 17:42

Sa se duca sa antreneze la Southampton sa vedem daca mai castiga ceva.

magic4ever
magic4ever  •  09 August 2021, 13:19

Guardiola cu supraevaluatul de Grealish care nu merita nici 30% din suma platita pe el au pierdut supercupa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează