INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA, SÎMBĂTĂ ORA 23:00

Guti i-a enervat pe catalani: "Nu m-am deranjat să mă uit la meciul cu Arsenal!"

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Guti a fost catalogat drept obraznic de presa catalană după ce a mărturisit că meciul Barcelona - Arsenal 4-1 nu l-a interesat atît de mult încît să-l urmărească, preferînd să vadă un rezumat a doua zi.

"Nu m-am deranjat să mă uit la Barca - Arsenal. Am văzut un rezumat", a spus Guti. Întrebat ce şanse are Barca să cîştige trofeul pe stadionul Realului, mijlocaşul a replicat amuzat: "Nu mă interesează, nu voi fi acolo ci în vacanţă pe undeva".

Comparînd meciul de mîine cu El Clasico de anul trecut, Guti a explicat: "Faţă de meciul de anul trecut, noi am adus opt jucători de valoare, avem cel mai bun jucător din lume, pe Cristiano Ronaldo, dar şi revelaţia Higuain. Acum sîntem la nivelul lor pe orice post".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  10 Aprilie 2010, 09:49

Eu tin cu Barcelona, dar daca ati juca la Real, ce ati declara. Normal ca inainte de un astfel de meci trebuie sa fii increzator, mai ales din postura de jucator. Ca antrenor sau oficial al clubului trebuie sa fii mai rezervat in declaratii, dar asa ca jucator trebuie sa iti sfidezi putin adversarul, macar acum inainte de meci, ca la sfarsit e posibil sa nu mai ai ocazia. O sa fie un meci echilibrat eu as inclina spre X.

ockiu
ockiu  •  08 Aprilie 2010, 15:40

:)) foarte corect ... poi daca se uita cred ca lua in calcul retragerea :))

 •  08 Aprilie 2010, 15:12

De la Guti s-a insipirat Alibec cu tatuaju' ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează