INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

„Ce se întâmplă? Sunt pierdut!” » Legenda lui Real Madrid „tună” după El Clasico: „Îi ai pe Hazard și Jovic pe bancă, și faci asta?”

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +23   FOTO
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 09:39 / Actualizat marti, 22 martie 2022 09:55

Guti (45 de ani), fost jucător de legendă la Real Madrid, cu 542 de meciuri în tricoul „blanco”, este contrariat de schimbările ofensive făcute de Carlo Ancelotti în El Clasico, duel câștigat fără drept de apel de Barcelona, scor 4-0.

La pauza meciului de pe „Santiago Bernabeu”, când Barcelona conducea cu 2-0, Carlo Ancelotti a efectuat o schimbare ofensivă.

Mariano Diaz, jucător cu 11 goluri în 69 de meciuri la Real Madrid, a fost introdus în locul fundașului dreapta Dani Carvajal, în ciuda faptului că pe banca lui Real Madrid mai apăreau nume precum Eden Hazard, Luka Jovic și Isco.

Guti se întreabă dacă nu cumva există jucători în lotul lui Real Madrid care nu-și mai doresc să joace pentru echipa „blanco” și nu înțelege cum pot avea loc astfel de situații, în care Real Madrid, aflată în căutarea golului, mizează pe Mariano Diaz.

Igor Surkis, șeful lui Dinamo Kiev, a părăsit instant Ucraina cu o sumă URIAȘĂ! Familia a încălcat legea marțială
DINAMO KIEV
Igor Surkis, șeful lui Dinamo Kiev, a părăsit instant Ucraina cu o sumă URIAȘĂ! Familia a încălcat legea marțială

Guti „tună” după Real Madrid - Barceolona: „Ce se întâmplă? Sunt pierdut!”

„Real Madrid nu se poate baza doar pe 12 sau 13 jucători. O echipă mare, care vrea să lupte pentru Champions League, campionat și Copa del Rey nu poate sta în atâți jucători. 

Cine nu vrea să joace la Real Madrid, ar trebui să nu o facă! E atât de simplu. Dar să o spună. Să meargă la o conferință de presă și să spună că nu vor să joace pentru Real Madrid. Clubul te plătește, cum poți să nu joci?

Chiar dacă ești folosit o dată pe an, trebuie să joci când ți se cere și să dai totul.

Sunt Ancelotti, mă uit pe bancă și îi văd pe Hazard, Jovic, Bale și Isco... vreți să-mi spuneți că nu-l pot folosi pe niciunul? Ce se întâmplă? Sunt pierdut.

Mă uit la meciul cu Barcelona, văd rezervele și aflu că în repriza a doua primul jucător introdus pe teren e Mariano. Cum poate să se întâmple asta? Cu Bale și Hazard acolo, prima schimbare ofensivă a Madridului e Mariano? Ceva se întâmplă aici, iar clubul nu-și permite asta”, a spus Guti la El Chiringuito, citat de Marca.

Guti comite o eroare: deși a fost luat în lotul inițial, Gareth Bale nu s-a aflat în cele din urmă pe banca de rezerve. Carlo Ancelotti a dezvăluit că galezul „nu s-a simțit bine”.

„Real Madrid trebuie să-i transfere pe Haaland, Mbappe și alți 4-5 jucători”

Ne mai îndoim că Real Madrid trebuie să-l transfere pe Haaland? Trebuie să-i transfere pe Haaland, Mbappe și alți 4 sau 5 jucători care vor să joace pentru Real.

- Guti 

„Ce se întâmplă? Sunt pierdut!” »  Legenda lui Real Madrid „tună” după El Clasico: „Îi ai pe Hazard și Jovic pe bancă, și faci asta?”
Guti a antrenat echipele U17, U18 și U19 ale lui Real Madrid // foto: Imago Images

Citește mai multe știri din La Liga: 

Barcelona, gata de încă un transfer » A făcut vizita medicală imediat după victoria cu Real Madrid

Vinicius, luat peste picior de jucătorul Barcelonei: „Anul viitor ești Balon de Aur!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  22 Martie 2022, 16:51
Postat de Popa Lucian pe 22 Martie 2022, 11:25

Greșit. real madrid nu sta in 12-13 jucători, sta doar in Benzema. Fără el nu exista.

Benzema fara driblingurile si pasele lui Vinicius, nu mai marca atatea goluri,fara paradele lui Courtois primea o gramada de goluri...si Modric,Casemiro...Real este o echipa cand are tot lotul valid,dar cand lipseste Benzema se simte pentru ca nu mai au alt atacant apropiat de valoarea lui in lot...Real are nevoie si de Mbappe si de Haaland

10209899427152560
Popa Lucian  •  22 Martie 2022, 11:25

Greșit. real madrid nu sta in 12-13 jucători, sta doar in Benzema. Fără el nu exista.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează