INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-4

Vinicius, luat peste picior de jucătorul Barcelonei: „Anul viitor ești Balon de Aur!”

Vinicius a simulat în fața lui Marc Andre ter Stegen // foto: Guliver/gettyimages +23   FOTO
Vinicius a simulat în fața lui Marc Andre ter Stegen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 08:05 / Actualizat luni, 21 martie 2022 08:51

Vinicius Junior (21 de ani) nu a avut parte de un meci liniștit cu Barcelona. Real Madrid a fost „anihilată” în propria casă, 0-4!

Lider în atacul lui Real Madrid în absența lui Karim Benzema, Vinicius a avut o prestație slabă, marcată mai degrabă de certurile cu arbitrul și cu adversarii decât de reușite concrete.

Vinicius a fost zărit de mai multe ori în timp ce se certa cu Gerard Pique, unul dintre stoperii Barcelonei, dar celălalt fundaș central blaugrana a fost cel care l-a pus la punct pe jucătorul brazilian.

Real Madrid - Barcelona 0-4. Aubameyang, noul coșmar al Madridului » Recordurile stabilite de gabonez în primul lui El Clasico
Real Madrid - Barcelona 0-4
Real Madrid - Barcelona 0-4. Aubameyang, noul coșmar al Madridului » Recordurile stabilite de gabonez în primul lui El Clasico

Vinicius, luat peste picior de Eric Garcia în Real Madrid - Barcelona: „Anul viitor vei fi Balon de Aur”

Camerele Movistar l-au surprins pe Eric Garcia (21 de ani) în timp ce i se adresa lui Vinicius pe un ton ironic: „Anul viitor vei fi Balon de Aur. Balon de Aur”.

Vinicius are cel mai bun sezon de când a semnat cu Real Madrid, 17 goluri și 14 pase decisive în 39 de meciuri, dar împotriva Barcelonei nu i-a ieșit nimic.

La 0-1, a avut o șansă uriașă de a restabili egalitatea. A scăpat singur cu ter Stegen, dar în loc să finalizeze, a simulat jenant în încercarea de a obține un penalty. Nervos că nu a primit ce dorea, s-a luat la harță cu mai mulți adversari.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

I-a „îngropat” Alaba! Austriacul a greșit la toate golurile

Flăcări în peluză la derby-ul Ajax - Feyenoord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
melcul_furios
melcul_furios  •  22 Martie 2022, 14:55

Garcia e un jucator mediu, nu o sa fie niciodata la nivel de Araujo de exemplu insa este tinut in brate de Xavi. In acelasi timp Real a aratat asa rau ca a gresit Ancelotti, daca era Benzema acolo era o alta situatie si Garcia nu mai avea timp de remarci.

francescoli1974
francescoli1974  •  21 Martie 2022, 12:02

Cei de la Barcelona,bravo lor, felicitări pt victorie,o spune un simpatizant Real de pe vremea lui Santillana și Valdano,nu ar trebui să fie ironici,ei au câștigat ultima Ligă a Campionilor și a cincea din istorie,in 2015, ulterior Real a triumfat de trei ori,iar în campionat nu au mai pierdut in fața lor de vreo câțiva ani iar acum sunt mult in spate,i-au prins într-o zi nefastă.

1009300676215985
Aurel Luca  •  21 Martie 2022, 11:24

Cine e Eric Garcia ? Cand o sa aiba cota lui Vini Jr (la doar 19 ani) at putea sa comenteze . Real e aproape campioana si are sanse reale la CL . Unde e Barca in ecuatia asta ? Mereu comenteaza cei frustrati . Hai cu performanta nea Garcia si mai apoi cu vorbele . Aia de la Real isi iau prime uriase de la Casa de pariuri or acest non -combat si raman pe locul 1. Eric Garcia , vii cu flori sa le intampini autocarul cand va Sarbatori titlul in Madrid ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează