INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-4

FOTO Real Madrid - Barcelona 0-4. Aubameyang, noul coșmar al Madridului » Recordurile stabilite de gabonez în primul lui El Clasico

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) a fost cel mai bun fotbalist în victoria zdrobitoare obținută de Barcelona în fața rivalei Real Madrid, scor 4-0. +23   FOTO
Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) a fost cel mai bun fotbalist în victoria zdrobitoare obținută de Barcelona în fața rivalei Real Madrid, scor 4-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 23:39 / Actualizat luni, 21 martie 2022 00:04

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) a fost cel mai bun fotbalist în lecția predată de Barcelona în fața rivalei Real Madrid. Scorul final, 4-0 pentru catalani, a fost stabilit încă din minutul 53.

Pierre-Emerick Aubameyang se dovește o achiziție extraordinară. Adus gratis de la Arsenal, unde se afla în conflict cu antrenorul Mike Arteta, vârful gabonez s-a integrat perfect și a schimbat fața ofensivei catalane.

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray

Aubameyang, MVP în Real Madrid - Barcelona 0-4

Xavi a mizat din primul minut pe Pierre-Emerick Aubameyang, debutant în „El Clasico”. Alegerea s-a dovedit decisivă. 

În minutul 29, fostul „tunar” a reluat cu capul dintre Alaba și Militao, pentru 1-0. Imediat după pauză, în minutul 47, a oferit un assist genial pentru Ferran Torres, cu câlcâiul. Opera gazonezului a fost desăvârșită în minutul 53, când l-a „executat” pe Courtois cu o „scăriță” elegantă.

Prestația lui a atras și o serie de recorduri. Aubameyang este primul jucător al Barcelonei din secolul 21 care participă direct la 3 reușite (gol sau assist) la debutul în „El Clasico”.

Aubameyang a marcat în ultimele 5 meciuri directe disputate contra lui Real Madrid (6 goluri). E primul jucător care are o astfel de serie în secolul 21. Precedentele meciuri în care vârful catalanilor a marcat în poarta lui Real Madrid au fost în Liga Campionilor, în sezoanele 2016/2017 și 2017/2018. Atunci evolua pentru Borussia Dortmund.

9 goluriîn 11 meciuri are Aubameyang de la sosirea la Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul european:

One Max show! Maxim s-a distrat cu Galatasaray: gol și două assist-uri!
GAZIANTEP - GALATASARAY 3-1
One Max show! Maxim s-a distrat cu Galatasaray: gol și două assist-uri!
AS Roma - Lazio 3-0, în etapa #30 din Serie A. Gazdele, victorie la scor de neprezentare în derby
AS Roma - Lazio
AS Roma - Lazio 3-0, în etapa #30 din Serie A. Gazdele, victorie la scor de neprezentare în derby

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  21 Martie 2022, 08:31

daca si barbatii plang ,de ce PSG si Realul nu se pot odihni si cand nu dorm ,stati linistiti ,nu trageti clopotele ,nu e cazul

adi2306
adi2306  •  21 Martie 2022, 06:14

Glorie Aubameyang. Respect Busquets. Ai arat Santiago Bernabeu. Nimic n-a mişcat in fața ta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează