INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO Erling Haaland, dominant în derby-ul Leipzig - Dortmund! Două goluri de mare atacant

Borussia Dortmund s-a impus în deplasarea de la Leipzig, scor 3-1. Bayern profită de acest rezultat și rămâne pe primul loc în Bundesliga. +6   FOTO
Borussia Dortmund s-a impus în deplasarea de la Leipzig, scor 3-1. Bayern profită de acest rezultat și rămâne pe primul loc în Bundesliga.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 21:24 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 21:41

Borussia Dortmund s-a impus în deplasarea de la Leipzig, scor 3-1. Bayern profită de acest rezultat și rămâne pe primul loc în Bundesliga. 

După o primă repriză slabă, în care Borussia nu a expediat nici măcar un șut spre poarta lui Gulacsi, partea secundă a început în forță. Jadon Sancho (20 de ani) a deschis scorul în minutul 55, apoi a ieșit la rampă Erling Haaland (20 de ani). 

Erling Haaland, „dublă” în Leipzig - Dortmund

Norvegianul Erling Haaland a ratat toate meciurile din luna decembrie, din cauza unei accidentări. Starul lui Dortmund a revenit pe teren și face din nou spectacol. Primul gol înscris contra lui Leipzig a venit în minutul 71, cu o lovitură de cap din interiorul careului mic. În minutul 84 s-a demarcat perfect de lângă Upamecano, l-a driblat pe Gulacsi și a înscris în poarta goală.

+2 FOTO

12 goluria marcat Haaland în cele 10 meciuri de Bundesliga jucate în acest sezon

Leipzig și Dortmund, pe locuri de Champions League

RB Leipzig a ratat șansa de urca pe primul loc în Bundesliga. Rămâne pe treapta secundă, cu 31 de puncte, la două în spatele lui Bayern Munchen. Dortmund e pe locul 4, cu 28 de puncte. 

Clasament Bundesliga: 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Schalke 04 a spart ghinionul și a câștigat un meci în Bundesliga, după 359 de zile! Rezultatul este neverosimil

FOTO Barcelona, gol controversat în meciul cu Granada! Arbitrul a trecut cu vederea: „Scandalos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  10 Ianuarie 2021, 02:54

Bun rău !Sunt curios cum ar juca in Anglia.

dora
dora  •  09 Ianuarie 2021, 22:51

E un titirez - joaca se pe stanga si in centru si pe dreapta - e prea bun ptr rudimentarii fundasi nemti. Baietii ăștia sunt prea slabi, nu stiu sa bage ”material”, asa cum o faceau pe vremuri Bumbescu et comp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează