INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-4

Rezultatul din El Clasico, decisiv în alegerea lui Haaland? Reacția unui apropiat al fotbalistului, după victoria Barcelonei

Erling Haaland/ foto: Imago
Erling Haaland/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 13:35 / Actualizat luni, 21 martie 2022 14:28

Barcelona a câștigat categoric pe terenul rivalei Real Madrid, în etapa #29 din La Liga, scor 4-0. Jan Aage Fjortoft, un prieten apropiat al familiei Haaland, și-a exprimat euforia după victoria catalanilor, pe contul personal de Twitter.

Erling Haaland (22 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, este dorit de ambii giganți din La Liga, plus Manchester City. Potrivit as.com, rezultatele bune ale Barcelonei sub comanda lui Xavi ar putea cântări decisiv în alegerea atacantului norvegian, care ar urma să părăsească Bundesliga în vară.

Cifrele care arată dezastrul de pe „Bernabeu” » Gavi a reușit în 19 minute ceea ce jucătorii Realului nu au putut face tot meciul
REAL MADRID - BARCELONA 0-4
Cifrele care arată dezastrul de pe „Bernabeu” » Gavi a reușit în 19 minute ceea ce jucătorii Realului nu au putut face tot meciul

Anturajul lui Haaland, atent la El Clasico

„Ce rezultat pentru Barça!!!! Xavi!!! și Auba!!!! Respect”, a scris Fjortoft pe rețeaua de socializare.

Acest lucru nu a trecut neobservat, deoarece l-a lăudat pe Xavi Hernandez, unul dintre cei care își doresc cu orice preț sosirea jucătorului de la Dortmund la Barcelona. Antrenorul catalanilor s-ar fi deplasat în Germania pentru a discuta personal cu Erling Haaland, despre un potențial transfer. 

Xavi a dezvăluit indirect ce a conținut discuția dintre el și fotbalistul scandinav: „Când poți vorbi cu un jucător, îi spui ce este aici, felul nostru de a juca, de a ne antrena... Îi spui că este cel mai bun club din lume, că orașul este minunat”.

Discuțiile cu jucătorii curtați de club nu sunt o noutate pentru Xavi. Fostul mijlocaș a vorbit cu Dani Alves și Ferran Torres înainte de sosirea acestora pe Camp Nou, în iarnă.

150 de milioane de euroeste cota lui Haaland, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

A chinuit-o pe Barcelona în ultimii ani, acum se înclină în fața ei: „Chapeau! O plăcere să vă privesc”

Vinicius, luat peste picior de jucătorul Barcelonei: „Anul viitor ești Balon de Aur!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  21 Martie 2022, 18:47

Sa ramana la BvB, o echipa curata, sa nu mearga la echipe cocalare. Nu mai exista competitie in fotbal, toate echipele ar trebui sa aiba acelasi buget, cum sa castige alta echipe ucl daca tot timpul sint aceleasi 9-12 echipe care tot fura cei mai buni jucatori.

dinamo100
dinamo100  •  21 Martie 2022, 17:11

Haaland e jucator pentru Premier League, nu pentru Barca sau Real. De altfel, Barca e cam in groapa din punct de vedere financiar, nu are cum sa dea 150 mil pe el! Nici nu cred ca se potriveste stilului tiki-taka care a fost readus in prim-plan de Xavi. Asa ca Barca poate sa uite de Haaland.

toss
toss  •  21 Martie 2022, 14:43

deci...dupa ziaristii lui peste prajit, cand Barca bate Real, Halland vrea la Barca, iar cand Barca ia bataie de la Rayo, Halland vrea la Real? posibil si jucatorul, tot asa sa simta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close