INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-4

A chinuit-o pe Barcelona în ultimii ani, acum se înclină în fața ei: „Chapeau! O plăcere să vă privesc”

Thomas Muller, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages +23   FOTO
Thomas Muller, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 13:01 / Actualizat luni, 21 martie 2022 13:39

Thomas Muller (32 de ani), mijlocaș la Bayern Munchen, a fost impresionat de prestația celor de la FC Barcelona în El Clasico, meci pe care l-au câștigat cu un neverosimil 4-0.

Barcelona a avut o evoluție dominantă pe „Santiago Bernabeu”, în al doilea El Clasico jucat sub comanda antrenorului Xavi Hernandez.

Catalanii au avut o posesie mai bună și 7-0 la capitolul „ocazii mari”. Pe deasupra, au câștigat mai multe dueluri, 41-33, și au semănat panică în defensiva lui Real Madrid la fiecare acțiune ofensivă.

Gigi Becali, cu gândul la titlu după victoria cu FC Argeș: „De când sunt în fotbal nu mi s-a mai întâmplat asta” » Pentru ce schimbare l-a lăudat pe Toni Petrea
FCSB
Gigi Becali, cu gândul la titlu după victoria cu FC Argeș: „De când sunt în fotbal nu mi s-a mai întâmplat asta” » Pentru ce schimbare l-a lăudat pe Toni Petrea

Thomas Muller se înclină după Real Madrid - Barcelona 0-4: „Chapeau!”

Printre cei care au apreciat prestația Barcelonei se numără și Thomas Muller, mijlocaș la Bayern Munchen. După fluierul final, neamțul și-a împărtășit impresiile pe contul de Twitter.

„Felicitări, FC Barcelona. A fost o plăcere să privesc această evoluție uimitoare. Chapeau”, a scris Muller.

Thomas Muller este unul dintre jucătorii care au chinuit-o pe Barcelona în 2020, la umilitorul 8-2 din Champions League, meci în care a înscris o „dublă” și a oferit o pasă decisivă.

Muller a fost protagonist și în cele mai recente dueluri dintre cele două echipe, care s-au întâlnit în grupele Champions League în acest sezon. El a înscris atât în tur, cât și în retur, cu Bayern învingătoare clară, 3-0, de fiecare dată.

Mai multe știri despre Real Madrid - Barcelona: 

Xavi, în extaz după ce a umilit-o pe Real Madrid pe „Bernabeu”: „Puteam da mai multe goluri” + Reacția lui Carlo Ancelotti: „Este vina mea”

Cifrele care arată dezastrul de pe „Bernabeu” » Gavi a reușit în 19 minute ceea ce jucătorii Realului nu au putut face tot meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează