INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Haos la PSG! Mbappé vrea responsabilităţi, Neymar pleacă peste capul lui Tuchel!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 10:28

Thomas Tuchel nu exclude o despărţire de cele două staruri: "Dacă nu vor rămâne, o să găsim soluţii. Pe Neymar nu l-am învoit eu, iar lui Kylian îi cer mereu să fie punctual şi să fie profesionist"

Se destramă Parisul? Spaniolii de la AS lansează ipoteza după ultimele evenimente la campioana Franţei şi declaraţiile de joi făcute de Thomas Tuchel. Antrenorul neamţ se teme că PSG îi va pierde pe Mbappé şi pe Neymar, care în ultimele zile au agitat vestiarul.

Şi brazilianul a reuşit să-l enerveze înaintea ultimei etape cu Reims, plecând deja în Brazilia pentru Copa America (14 iunie - 7 iulie), doar pe baza permisiunii clubului. „Eu nu l-am învoit să plece, însă nu este o temă sportivă şi decizia nu a depins de mine”, a explicat Tuchel.

„E liber să şi le asume”

Germanul ia în calcul eventuala despărţire la vară de starurile sale: „Eu îmi doresc să continue, dar dacă nu vor rămâne, vom găsi soluţii. Acest mercato e nebun, aşa-i fotbalul şi nu suntem naivi. Cluburile mari caută mereu jucători de top”.

Nu i-a rămas dator nici lui Mbappé, ce declarase că vrea mai multe responsabilităţi la PSG, altfel caută un alt proiect. „E liber să şi le asume, nu are nevoie să i le spun public. Îi cer mereu să fie punctual la pregătiri, să mănânce, să doarmă, să joace ca un profesionist. Kylian are obiective, idei, e un tip inteligent, special, ştie ce spune, vrea să înscrie din ce în ce mai mult şi să câştige toate trofeele posibile”.

„Vorbesc zilnic cu Mbappé şi ştie ce aştept de la el. Avem o relaţie bazată pe încredere şi nu m-a supărat ce a spus. Nu mă pierd în discursul lui. E un dar să antrenez şi foarte important să lucrez în străinătate” Thomas Tuchel, antrenor PSG

38 de goluri şi 17 assisturi are Mbappé în 42 de meciuri la PSG în acest sezon. Neymar a dat 23 de goluri şi 13 pase decisive în 28 de partide

Citește și:

30 de ani de la un 0-4 istoric! » Cum a pierdut Steaua Cupa Campionilor Europeni în fața lui AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1cristi_george_feraru
1cristi_george_feraru  •  24 Mai 2019, 18:24

Sa vina șumudica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează