INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Harry Kane, la primul gol din 2020! Jose Mourinho, încântat că i s-a terminat chinul: „A muncit fenomenal!”

Harry Kane a revenit după accidentare // FOTO: Guliver/GettyImages
Harry Kane a revenit după accidentare // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 15:25 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 15:29

Atancatul Harry Kane, la meciul 200 pentru Tottenham, a fost lăudat de managerul Mourinho după primul gol în 2020, reuşit în derbyul londonez, 2-0 cu West Ham, şi lunile teribile de recuperare în carantină.

Tottenham nu mai ştia gustul victoriei de pe 16 februarie, de la un 3-2 la Birmingham, şi a avut nevoie tot de Harry Kane pentru a se bucura din nou de toate cele trei puncte. După şapte meciuri în Premier, FA Cup şi Ligă, The Spurs au reînviat în derbyul cu West Ham (2-0). Iar căpitanul a închis tabela, cu primul gol marcat după aproape o jumătate de an! Ruptura la coapsa stângă, suferită pe 1 ianuarie, este doar o amintire urâtă.

„Un profesionist uimitor"

A muncit fenomenal în această perioadă, şi acasă în carantină, pentru a se reface şi a ajuta din nou echipa. Obişnuiam să spun că un vârf obosit de atâta aşteptare şi pregătire are nevoie de timp să-şi recapete forma, dar Harry n-a făcut-o şi s-a întors decisiv! Este un profesionist uimitor şi superataşat de colegi. Echipa e mai solidă, jucătorii au mai puţine îndoieli în teren, evoluţia colectivă e mai bună", susţine managerul portughez.
Iar polemici cu VAR!

„Ciocănarii", care au avut 24 de ore în minus pentru a pregăti derbyul, s-au plâns de arbitraj. Din nou VAR a fost mărul discordiei. David Moyes acuză un henţ nesancţionat în faza premergătoare deschiderii scorului, la autogolul lui Soucek.

„Cine a fost asistent video? Sigur trebuie înlocuit! Golul trebuia anulat, nu pot înţelege cum s-a validat! Noua regulă spune clar că orice henţ într-o situaţia ce se soldează cu gol se sancţionează. Noi am marcat în minulul 90Ă2 după o fază asemănătoare cu Sheffield şi ni s-a refuzat". Antrenorul scoţian făcea referire la preluarea cu braţul stâng făcută de Davinson Sanchez, nevăzută de VAR-ul David Coote. 
 

12 goluriîn 22 de meciuri din actuala Premier are Harry Kane pentru Tottenham. În total a reuşit 137 în 200 de partide în tricoul The Spurs

Citește mai multe știri din Premier League: 

S-a aflat cine era în spatele bannerului problematic de la City - Burnley: „Aș vrea să-mi cer scuze față de... absolut nimeni!”

Lovitură pentru Pep Guardiola! Sezon terminat în Premier League pentru starul formației

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează