INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

UPDATE E gata: Kane merge la Munchen pentru a rezolva transferul la Bayern

Harry Kane de la Tottenham la Bayern, foto: Imago
Harry Kane de la Tottenham la Bayern, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 10:24 / Actualizat vineri, 11 august 2023 12:33

Anturajul lui Harry Kane a întreținut suspansul după ce Bayern și Tottenham s-au înțeles joi asupra transferului. Motivul? Bonusuri și comisioane pe care atacantul și impresarii, fratele și tatăl său, le voiau reglate înainte de parafarea actelor. Într-un final, Kane, 30 de ani, ar trebui să semneze cu Bayern pe 4 sezoane și va câștiga 25 de milioane de euro pe an.

UPDATE ora 12:00 - Într-un final, Harry Kane merge la Munchen

Tottenham și Bayern Munchen au bătut palma și în privința ultimelor detalii, iar Harry Kane va zbura în cele din urmă la Munchen. Zborul este programat în jurul orei 12:30. 

UPDATE - Complicații cu transferul lui Harry Kane

Transferul lui Harry Kane este momentan pe „hold”. Atacantul englez urma să zboare în Munchen, dar Tottenham i-a cerut să întârzie îmbarcarea. Motivul? Clubul londonez încearcă să schimbe termenii înțelegerii cu Bayern, astfel că Harry nu mai are undă verde să meargă la vizita medicală.Tottenham vrea să clarifice ceva și plecarea spre Munchen a fost amânată pentru 14:15 (ora României)

Vestea a fost anunțată inițial de jurnalistul Florian Plettenberg, de la Sky Germania, și preluată ulterior de alte nume importante din presa europeană.

Nemții sunt încrezători că totul se va rezolva și Kane va putea juca în tricoul lui Bayern Munchen sâmbătă, în Supercupa Germaniei, contra lui Leipzig. Meciul e programat la 21:45 și e în direct la Digi 2.

Fabrizio Romano scrie că este vorba despre „câteva detalii mici”. Kane așteaptă acum în apropierea aeroportului și va merge în Germania dacă cele două cluburi convin asupra termenilor.

Mircea Lucescu a pierdut la limită în  Conference League și reclamă un penalty! Dinamo Kiev joacă returul pe Stadionul Rapid
Aris - Dinamo Kiev 1-0
Mircea Lucescu a pierdut la limită în Conference League și reclamă un penalty! Dinamo Kiev joacă returul pe Stadionul Rapid

Bayern a ajuns joi la un acord cu Tottenham pentru transferul lui Harry Kane

După săptămâni întregi de negocieri și trei oferte refuzate, președintele londonezilor, Daniel Levy, a acceptat-o pe a patra: 100 de milioane de euro, sumă fixă, și până la 20 de milioane bonusuri de performanță. Cea mai mare sumă plătită vreodată de campioana Germaniei la achiziționarea unui jucător!

Ziarele britanice au scris că Harry Kane înclină să rămână la Tottenham

Spurs i-au dat ok-ul internaționalului englez pentru a efectua vizita medicală la Munchen și nimic nu mai părea să stea în calea tranzacției verii în Europa. 

Numai că, ulterior, au apărut în presa britanică informații potrivit cărora, brusc, Kane s-ar fi răzgândit și ar înclina să rămână la Tottenham până la finele contractului, în 2024, pentru ca apoi, liber, să-și negocieze singur următorul acord și să încaseze mai mulți bani. S-au vehiculat inclusiv numele unor cluburi care i-ar fi putut oferi mult mai mulți bani decât Bayern: PSG, Real Madrid și Manchester United.

Anturajul lui Hary Kane a prelungit suspansul

Adevărul? Anturajul lui Kane a prelungit suspansul pentru că jucătorul avea de închis niște conturi cu Tottenham. A se citi bonsuri de încasat, aferente contractului cu Spurs, precum și de "reglat" comisioanele impresarilor, nimeni alții decât fratele său, Charlie, și tatăl său, Pat. Joi seară, reprezentanții cluburilor și jucătorul s-au pus din nou la masa negocierilor, iar după miezul nopții au ajuns în sfârșit la o înțelegere. Finală!

„Kane călătorește în Germania și va deveni jucătorul lui Bayern" - anunță expertul în transferuri Fabrizio Romano. Jurnalistul italian mai scrie că atacantul în vârstă de 30 de ani va semna un contract pe 4 sezoane, iar tabloidul Bild dezvăluie că jucătorul va încasa la campioana Germaniei 25 de milioane de euro pe stagiune. Record în Bundesliga! 

213goluri a marcat Harry Kane în Premier League. Recordul e deținut de Alan Shearer (260)

Citește și: 

Curățenie la Manchester United » Erik ten Hag vinde un mijlocaș în Turcia și împrumută un altul în Spania

Liverpool face cel mai scump transfer din istoria clubului » 127 de milioane de euro pentru mijlocașul curtat toată vara de Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează