INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

UPDATE Liverpool dădea peste 120 de milioane de euro pe el, dar jucătorul refuză mutarea » Vrea să ajungă la o rivală din Premier League

Liverpool îl transferă pe Moises Caicedo (dreapta), de la Brighton. 
Foto: Getty Images
Liverpool îl transferă pe Moises Caicedo (dreapta), de la Brighton. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 09:32 / Actualizat vineri, 11 august 2023 15:02

Liverpool pregătește noul sezon de Premier League și este gata să îi „fure” lui Chelsea un jucător de sub nas. „Cormoranii” au făcut o ofertă uriașă, în valoare de 110 milioane de lire sterline (aproximativ 127 de milioane de euro) pentru Moises Caicedo (21 de ani), mijlocașul defensiv ecuadorian al celor de la Brighton, propunere acceptată de „pescăruși”. Numai că acesta refuză să semneze cu Liverpool și vrea să meargă la Chelsea!

Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”
FCSB
Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”

Update, ora 14:54: Moises Caicedo nu vrea să meargă la Liverpool! Dorește să semneze cu Chelsea

Jurnalistul Fabrizio Romano, cel care a scris despre oferta făcută de Liverpool pentru Moises Caicedo, anunță că ecuadorianul nu vrea să semneze cu Liverpool, în ciuda faptului că Liverpool și Brighton ajunseseră la un acord în ceea ce privește transferul lui. 

Deși Liverpool programase deja vizita medicală, Caicedo i-a spus lui Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, că nu va merge la trupa de pe Anfield Road și că vrea să devină noul jucător al lui Chelsea, Londonezii vor face o ofertă pentru Moises Caicedo în orele următoare. 

Până și Fabrizio Romano a rămas surprins: „Una dintre cele mai mari răsturnări de situație de pe piața transferurilor”. 

Știrea inițială: Brighton a acceptat oferta de la Liverpool pentru Moises Caicedo 

Moises Caicedo va deveni astfel cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool. În vara anului trecut, englezii îl luau pe atacantul uruguayan Darwin Nunez de la Benfica în schimbul sumei de 100 de milioane de euro. 

Iar suma uriașă pusă pe masă de cei de la Liverpool i-a convins pe conducătorii lui Brighton să accepte oferta de 110 milioane de lire sterline, scrie jurnalistul Fabrizio Romano, pe Twitter. 

De altfel, mai arată sursa citată, Liverpool pregătește toate documentele necesare pentru ca tranzacția să se facă cât mai repede posibil, de preferat până la finalul zilei de vineri. „Cormoranii” au programat și vizita medicală pe care Moises Caicedo ar urma să o susțină înainte de semnarea contractului cu Liverpool. 

Moises Caicedo a ajuns la Brighton în februarie 2021, de la Independiente, formație din țara natală, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Între august 2021 și februarie 2022, ecuadorianul a jucat sub formă de împrumut la Beerschot, în Belgia, acolo unde a adunat 14 apariții și a înscris două goluri. 

În tricoul „pescărușilor”, Moises Caicedo a bifat 53 de apariții, a punctat de două ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. Moises Caicedo are 32 de selecții și 3 goluri marcate în tricoul primei reprezentative a Ecuadorului. 

VIDEO. Golul înscris de Moises Caicedo în Brighton - Manchester United

Citește și: 

Mircea Lucescu a pierdut la limită în Conference League și reclamă un penalty! Dinamo Kiev joacă returul pe Stadionul Rapid

Păzea, vine tăvălugul! O reprezentantă a României își știe în proporție de 99% posibila adversară din play-off-ul Conference League + surpriză pe traseul FCSB-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 August 2023, 00:17
Postat de parpalache pe 11 August 2023, 17:55

Baiatul prefera capitala, Londra!Care orișicât,e mai ceva ca Liverpool!

...mai ales ca nu știe sa cânte la chitara Obladi Oblada...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 August 2023, 00:15
Postat de magic4ever pe 11 August 2023, 20:15

Barella de la Inter are 3 clase peste Caicedo si este mai ieftin...a iesit 2-3 ani cel mai bun mijlocas din Serie A...si Milinkovic Savic era piesa dar a mers la arabi...

Gigi Valiza nu a aflat încă sa-l deturneze ?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 August 2023, 00:14

Gigi Valiza nu-l deturnează? *** ce face ? Doarme pe el ? Sa-l anunțe pe fostul patron de aceasta plească apărută la orizont.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează