CAMPIONATE    •   ANGLIA

Harry Kane şi-a prelungit contractul cu Tottenham! Fotbalistul era dorit de Real Madrid

Harry Kane
(foto: Guliver/Getty Images)

Harry Kane (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT Sambata, 09 Iunie

Harry Kane, care va împlini 25 de ani în iulie, a semnat un nou contract cu Tottenham şi va evolua la formaţia londoneză până în 2024.Căpitanul naţionalei Angliei a avut un sezon de excepţie şi a reuşit să marcheze de 39 de ori în Premier League într-un an calendaristic, ceea ce reprezintă un nou record.

Vârful celor de la Tottenham a reuşit să îl depăşească astfel pe Alan Shearer şi a primit o nouă ofertă impresionantă de la club. Kane, dorit cu insistenţă la Real Madrid, va avea un salariu anual de 12 milioane de euro la Spurs, faţă de cele 6 milioane de euro pe care le-a încasat anual până acum.

"Sunt foarte bucuros, este o zi de mândrie. Desigur, au fost câteva sezoane minunate, iar acum privesc pre viitor. Am luat în calcul faptul că vom avea un nou stadion şi vreau să progresăm ca şi club," a declarat Harry Kane pentru site-ul clubului în momentul semnării unui nou contract.

Internaţionalul englez a ajuns la 140 de reuşite pentru Tottenham de la debutul din 2011 în echipa antrenată de Mauricio Pochettino. Kane a fost la un pas de a câştiga al treilea titlu de golgheter consecutiv în Premier League, însă doar forma incredibilă a lui Mohamed Salah a făcut ca egipteanul să oprească hegemonia golgheterului de la Spurs.

sursa: skysports.com

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

luciann  •  09 Iunie 2018, 15:05

Cluburile europene ar trebui sa boicoteze... RM! Nu mai vindeti fratilor astora! Deja sunt puternici, au buget nelimitat (din banii spaniolilor) si sponsor...UEFA (cu fluierasi cu tot)! Boicotati-i! Imi aduc aminte de Milan, nu l-au dat pe Kaka la City si l-au dat la...RM! Bayern au facut aceeasi prostie cu...Kroos! Treziti-va!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase