INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DĂNCIULESCU, TOT MAI APROAPE DE PRIMERA DIVISION

Hercules Alicante, cu "Corbu'" integralist, a bătut aseară cu 2-1 în ultimul minut

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Ionel Dănciulescu este tot mai aproape de Primera Division, duminica viitoare are meciul decisiv pentru promovare, în deplasare la Union. Duminică seară, echipa sa, atacantul fiind integralist şi unul dintre oamenii partidei, a învins cu 2-1, acasă, pe Rayo Vallecano. Fostul "galactic" Portillo a înscris în minutele 48 şi 89, după ce oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 45.

Principala contracandidată a alb-albaştrilor, Betis, a făcut doar 1-1 în deplasarea de la Salamanca, un rezultat care îi ajută foarte mult pe "Danciu" şi ai lui. Dacă duminica viitoare bat, cei de la Hercules, antrenaţi de ex-dinamovistul Esteban Vigo, sînt din nou în liga de elită spaniolă.

"Avem încredere, sînt conştienţi că ne aşteaptă un meci supergreu la Real Union, dar cu toţii vrem să ne duelăm cu Cristiano Ronaldo, Mourinho şi Messi", a declarat Dănciulescu pentru gsp.ro.

Transmite-i un mesaj de încurajare golgeterului român din Liga Adelante!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
calin_p
calin_p  •  14 Iunie 2010, 16:53

Un jucator de mare caracter care a confirmat si atunci cand a plecat sa joace afara. Ar trebui sa fie o pilda buna pentru unii precum Cl. Niculescu, Zicu, s.a.m.d., care s-a vazut ce "mari" jucatori sunt imediat cum au plecat din "super-campionatul" lui Mitica. Felicitari Danciu si mult succes in Primera!!!

adighita86
adighita86  •  14 Iunie 2010, 16:12

Imi doresc din toata inima sa promovezi si sa te vedem anul viitor jucand impotriva celor mai bune echipe din Spania si de ce nu din lume. Sper sa-ti inchei cariera in Spania si apoi sa revii la Dinamo sa-ti incepi cariera de antrenor. Avem mare nevoie de oameni cu un caracter ca al tau. Mult succes!

sebaa
sebaa  •  14 Iunie 2010, 15:24

Mult succes! Sa ii innozi picioarele lui Pique le anul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează