INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Hummels, chilipir de 35 de milioane de euro » Colosul din Premier League care dă o mega lovitură

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 16:36

Mats Hummels (30 de ani) este aproape de un transfer la Chelsea Londra. Prețul tranzacției se situează în jurul a 35 de milioane de euro.

Fundașul central neamț și-a pierdut locul de titular sub comanda lui Niko Kovac. Maurizio Sarri, orientat către piața din Bundesliga, de unde îl mai dorește și pe Christian Pulisic (detalii AICI), le-a transmis conducătorilor lui Chelsea că îl dorește. Oficialii lui Bayern au transmis că transferul trebuie oficializat până cel târziu pe 14 ianuarie, pentru a putea găsi un înlocuitor, anunță The Sun. 

Hummels nu ar avea însă asigurat postul de titular nici la Chelsea, unde ar trebui să lupte cu Rudiger, David Luiz și Andreas Christensen.

40.000.000 €este cota campionului mondial Mats Hummels

Vezi și: 

 FABULOS! A fost pus pe lista de transferuri după ce a mințit clubul că e accidentat ca să plece în Maldive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  31 Decembrie 2018, 14:36

Inseamna ca ai 16 ani daca spui ca nu a castigat niciodata un englez balonul de aur...de Michael Owen ai auzit???A castigat balonul de aur in 2001...si au mai castigat balonul de aur si Kevin Keegan, Bobby Charlton si Stanley Matthews ...

phlorinn
phlorinn  •  31 Decembrie 2018, 09:46

Lasand la o parte suma de transfer, care oricum nu are vreo legatura cu calitatile si competenta vreunui jucator, asta e doar politica si interesul cluburilor din Premier League. Ceea ce e socant cum poti sa spui ca faci un transfer sau ca jucatorul accepta doar daca are postul de titular asigurat.

gazistu
gazistu  •  31 Decembrie 2018, 01:20

Chelsea e Chelsea, si e totusi Pr League, unde banii se invart asa pe degete, se cumpara tot ce e mai scump, nu neaparat ce e mai bun!! Performantele in Anglia le fac strainii..nu am vazut niciodata un englez cel mai bun din lume, balon de aur, gheata de aur, si dinalea, tot altii le fac lor campionatul tare!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează