INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

I-au găsit înlocuitor lui Zubizaretta! » Noul director sportiv al Barcelonei a fost omul cheie al celor de la AC Milan

Ariedo Braida
Ariedo Braida

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 22:11

Josep Maria Bartomeu continuă reconstrucţia Barcelonei şi a alcătuit o comisie sportivă formată din patru oameni, care vor prelua sarcinile lui Andoni Zubizaretta, fostul director sportiv al catalanilor.
Omul-cheie pentru această comisie a fost ales Ariedo Braida, aşa cum a dezvăluit astăzi în exclusivitate El Mundo Deportivo.

Braida este cunoscut penttu munca depusă la AC Milan în ultimii 30 de ani, fiind amintit pentru transferurile lui Van Basten, Rijkaard sau Thiago Silva. Italianul de 68 de ani a strîns şi 79 de partide în Serie A ca jucător, iar apoi s-a dedicat gestiunii sportive, AC Milan fiind cea mai reuşită operă a sa.

Din 1986 pînă în 2002 a fost manager general al rossonerilor, trasformîndu-se apoi în director tehnic pînă în 2012. A mers apoi la Sampdoria, dar a decis să plece după ce s-au schimbat proprietarii clubului.

Din comisia sportivă a Barcelonei mai fac parte Carles Rexach, Jordi Mestre şi Javier Bordas. Grupul va fi menţinut pînă în vară, cînd vor urma alegeri la clubul catalan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează