INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi, apărat după evoluțiile slabe de la națională: „Am sunat să vorbesc despre cât de mare e Rangers! Acolo îți cade istoria în cap”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 23:41 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 06:59

Gică Hagi (55 de ani) l-a apărat pe Ianis (22 de ani), fiul său, după prestațiile slabe din meciurile României cu Islanda (1-2) și Norvegia (0-4).

„Regele” le-a cerut fanilor să aibă mai mult respect pentru Rangers, echipa la care joacă Ianis, spunând că nu este la îndemâna oricum să evolueze la clubul scoțian.

.Eu am sunat să vă vorbesc despre Rangers și despre ce club mare e. Este un club unde ajung numai jucători mari. Acolo nu poate să joace un fotbalist care e mic. Trebuie să existe mai mult respect din partea românilor față de un club precum Rangers. E un club mare, chiar dacă a fost în liga a patra. Și Juventus a fost în liga a doua, dar tot Juventus e!

Nu e ușor să joci la Rangers. Este un club atât de mare, cu atât de mari pretenții din punct de vedere personalității. Acolo, dacă nu ai personalitate și nu ești jucător mare nu poți să joci! Te apasă istoria! Îți cade în cap! Vine peste tine!

Dacă nu poți să reziști presiunii, nici măcar nu ajungi la ei în casă! Rangers este un club din Vest, nu din Est. Acolo este fotbalul mare! Acolo aș vrea să fie mai mulți fotbaliști români”, a declarat Gică Hagi la emisiunea „Fotbal European” de la Digi Sport.

VIDEO Mirel Rădoi: „O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Gică Hagi intervine din nou după umilința cu Norvegia: „V-o zice Hagi: situația e gravă!” + Ce îi lipsește României: „Treziți-vă și căutați!”

EXCLUSIV Iordănescu îl critică pe Rădoi și îi desfințează pe jucători: „Mirele, naționala nu e a ta, nici a FRF-ului! Nu mai acoperi bărbăția jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
10153836040333310
Blonder DC  •  15 Octombrie 2020, 00:19

Clar! Campionatul Scotiei este atat de puternic incat produce campioni mondiali pe banda rulanta, si Rangers este nucleul , iar Ianis este peste toti!

iung811
iung811  •  13 Octombrie 2020, 22:11

Lasati-l ca e cazut in cap!!!

176901212832165
Dan Petnaise  •  13 Octombrie 2020, 20:54

Gică, nu mai comenta. Bosnia! Ai fost antrenorul naționalei. De la tine a plecat prăbușirea. ***. Jiji s-a lăsat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează