INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ianis Hagi, interviu spectaculos în Marca: „De-abia în acel moment veți putea să mă comparați cu tata”

Ianis Hagi a oferit un interviu spectaculos în Marca: „Mi-ar plăcea să joc în LaLiga”
Ianis Hagi a oferit un interviu spectaculos în Marca: „Mi-ar plăcea să joc în LaLiga”

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 13:21

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a dezvăluit că se simte un pic spaniol, făcându-și 15 ani vacanța la Mallorca. „Mi-ar plăcea să joc în LaLiga, mi se potrivește stilul”, a spus în interviul din Marca.

Împrumutul în Scoția i-a adus o mai mare mediatizare lui Ianis Hagi, care rămâne în atenție și în vremuri de pandemie. După Daily Mail, Marca l-a intervievat pe șeptarul lui Rangers și a aflat de ce românul de 21 de ani născut la Istanbul se simte un pic spaniol: „Tata a jucat la Real Madrid și Barcelona, iar eu mi-am petrecut 15 ani la rând vacanța în vila pe care a cumpărat-o la Mallorca, în perioada blaugrana. Mă încântă stilul de fotbal din LaLiga și chiar mă văd într-o zi jucând aici".

Ianis Hagi: „Învăț zilnic de la Steven Gerrard"

Fiul „Regelui" le-a repetat și spaniolilor că presiunea de a purta numărul 10 îl face un jucător mai bun și îl motivează s-atingă nivelul maxim: „Pentru că în fiecare zi învăț ceva de la Gerrard diferit, am norocul de a mă antrena unul din cei mai mari fotbaliști din istorie. Sfatul cel mai prețios l-am primit însă de la tata, că ambiția face diferența, independent de talentul pe care îl ai. Și încă ceva despre mine. Numai când mă voi retrage putem să vorbim despre comparațiile cu Gică Hagi!".

„De când eram copil, mereu mă atrăgeau numerele 10, care făceau diferența. Iar de la 16 ani am început să observ mai mult ceea ce reușeau în teren Zidane și Johan Cruyff" - Ianis Hagi, mijlocaș Rangers

VIDEO Ianis și Gheorghe Hagi urmăresc împreună meciul Columbia-România (1-3), de la Mondialul din 1994

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dezvăluiri cutremurătoare din copilăria unei vedete a Barcelonei: „Foamete, frig și mama complet epuizată. Atunci mi-am jurat ceva”

A sărbătorit prelungirea contractului masturbându-se în curte! Vecinii au anunțat poliția

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  06 Mai 2020, 22:17

L-ați transferat deja la Real? În pauza asta competițională, puiul de rege a cam jucat la toate cluburile posibile din Europa, ba chiar și prin Euro-asia a jucat, mai rămăsese prin Asia, la arabi și chinezi, dar are timp, până ce se va termina pandemia.

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  06 Mai 2020, 18:58
Postat de elgabri pe 06 Mai 2020, 15:23

Nici tatal tau nu a fost chiar asa de mare cum il inalta ***i a fost doar un fotbalist bun atat iar tu esti doar o petarda care nu mai pocneste !

Ma intreb daca l-ai vazut pe Gheorghe Hagi vreodata jucand. A fost chiar mai mare decat este considerat. A avut ghinionul sa se nasca in Romania. Daca era italian, spaniol sau englez era cu siguranta mult mai mediatizat si ar fi jucat la Real sau Barcelona toata cariera. Faptul ca nu iti place de fiu nu iti da dreptul sa il categorisesti incorect pe tata. Ianis, intr-adevar, nu a aratat mare lucru deocamdata. Comparativ, nu este nici ca tatal lui la aceeasi varsta. Tatal avea o tarie care il facea sa iasa castigator din orice duel, desi nu era foarte inalt. Si avea acel specific al jucatorilor uriasi, care nu pot fi deposedati indiferent ce ar face adversarul. In plus, avea executii incredibile tot timpul. Fiul nu are deloc taria tatalui, iar solutiile lui deosebite, care la tata existau la fiecare faza, la el sunt 2-3 pe meci. Putin pentru ceea ce se doreste de la el. Poate deveni un jucator bun, mai ales la ceea ce avem in prezent (sau mai bine zis ceea ce nu avem), dar comparatia cu tatal ma tem ca va fi mereu in dezavantajul fiului.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  06 Mai 2020, 17:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează