INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, declarații măgulitoare despre Ianis Hagi: „Asta așteptam de la toți cei 10 jucători de câmp”

Steven Gerrard (40 de ani) a lăudat încă o dată prestația lui Ianis Hagi (22 de ani) din Rangers - Celtic, scor 1-0. +7   FOTO
Steven Gerrard (40 de ani) a lăudat încă o dată prestația lui Ianis Hagi (22 de ani) din Rangers - Celtic, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 18:06 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 19:29

Steven Gerrard (40 de ani) a lăudat încă o dată prestația lui Ianis Hagi (22 de ani) din Rangers - Celtic, scor 1-0. 

  • Intrarea lui Ianis în actul secund s-a văzut. A dinamizat jocul lui Rangers, clar inferior în prima repriză celui prestat de oaspeți;
  • Hagi și-a încercat norocul chiar în debutul părții secunde cu un șut în forță din afara careului. Balonul a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta al lui Barkas. A fost una dintre cele mai mari oportunități ale lui Rangers de a deschide scorul până în acel minut.

Steven Gerrard a rămas impresionat de modul în care Ianis a schimbat fața disputei de pe Ibrox. L-a lăudat imediat după meci, iar acum a revenit cu o nouă serie de cuvinte impresionante. 

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

„Aveam în plan să facem o schimbare în ofensivă. Nu am fost deloc mulțumit de prestația celor din atac în primele 45 de minute. Accidentarea lui Kemar mi-a permis să îl introduc pe Ianis. Cred că a făcut o repriză secundă senzațională. 

Ianis s-a informat foarte bine, a fost foarte curajos în momentul în care a intrat în posesia balonului. A jucat mereu cu capul sus. Ianis a produs în timpul jucat ceea ce așteptam de la toți cei 10 jucători de câmp. Îi acord toate meritele”, a declarat Steven Gerrard, conform Irishtimes.

FOTO. Cele mai tari imagini din Rangers - Celtic 1-0

+3 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

Rangers - Celtic 1-0. Ianis Hagi, adulat de scoțieni: „Fantastic! A schimbat soarta meciului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
forumerr
forumerr  •  04 Ianuarie 2021, 21:55

Art

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Ianuarie 2021, 12:23

Cu alte cuvinte deja e cel care da limitele de performanta pentru Gerard... Penibil si jenant!!! Inca o miscare marca hagi pentru marea lui odrasla!!! ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigicoaste
gigicoaste  •  03 Ianuarie 2021, 23:08

Si acum ca il lauda antrenorul si tot nu e bine, poate ca a fost tatal lui sii-a zis lui Gerard cum si cand sa il joace, nu? Ce ma amuza comentariile unora. :)) Ipotetic vorbind, daca ajunge sa fie jucatorul anului in lume o sa spuneți ca a fost votat doar de comunitatea de machedoni. :))) Ce glumeți sunteți. :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează