CAMPIONATE  ·  RANGERS

Ianis Hagi, văzut cu ochi buni la Rangers: „Încă doi-trei ca el și luăm titlul!”

Rangers a plătit 3 milioane de lire pentru transferul lui Ianis de la Genk
Rangers a plătit 3 milioane de lire pentru transferul lui Ianis de la Genk

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 18:40

Lee McCulloch (32 de ani) crede că „Ianis Hagi va oferi mult la Rangers”. Și cer clubului să mai aducă asemenea jucători.

De când s-a oficializat transferul lui Ianis la Rangers, aproape în fiecare zi se scrie de el în presa britanică. Lee McCulloch, aripa cumpărată de albaștri de la Wigan în 2007, cu 2,25 milioane de lire, jucând opt sezoane pe „Ibrox Park”, crede că suma plătită nu îl va afecta pe Hagi.

„Dacă Rangers mai aduce doi sau trei Ianis Hagi, poate reuși o mare performanță”

„Jucătorii nu pot influența cu nimic transferurile, cluburile negociază. Nu poți învinovăți un fotbalist când cineva achită 2 milioane sau 200.000. Eu nu m-am gândit nicio clipă la bani", afirmă McCulloch (retras în 2016) pentru The Scottish Sun.

„Trebuie să te izolezi față de tot ce se spune și se scrie. Te concentrezi doar la ce poți oferi tu echipei. Și cred că Hagi va oferi mult la Rangers". Andy Halliday, fost coleg al lui Ianis, care părăsește clubul din Glasgow în această vară la sfârșit de contract, crede în Hagi. „E o superachiziție", declară fundașul stânga în Daily Record. „Dacă Rangers mai aduce doi sau trei Hagi, poate reuși o mare performanță. Luăm titlul!". Un titlu așteptat pe „Ibrox" din 2011.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (4)
enigmaticul  •  06 Iunie 2020, 15:02

Mda.......Încă vreo 2-3 ca tine și luați UCL!! Acuma, gândindu-mă că ai fost cumpărat de suporteri și nu de club, să văd dacă de plătit te vor plăti tot suporterii, fiindcă constat că acest club stă prost, financiar. Sau, dacă suporterii termină banii, te vor vinde la altă echipă !!

Sirbu Cristea  •  06 Iunie 2020, 08:10

nu e zi sa nu scrieti despre el ;l-ati terminat inainte ca el sa-si dea seama ca e fotbalist si ca are si oarece valoare;vom vedea,dar prevad o mare deziluzie pe care ati alimentat-o numai din lipsa de alte subiecte si din vise neimplinite

rocky2  •  05 Iunie 2020, 23:01

Vor plange dupa bani cat de curand!

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1