INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi, văzut cu ochi buni la Rangers: „Încă doi-trei ca el și luăm titlul!”

Rangers a plătit 3 milioane de lire pentru transferul lui Ianis de la Genk
Rangers a plătit 3 milioane de lire pentru transferul lui Ianis de la Genk

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 18:40

Lee McCulloch (32 de ani) crede că „Ianis Hagi va oferi mult la Rangers”. Și cer clubului să mai aducă asemenea jucători.

De când s-a oficializat transferul lui Ianis la Rangers, aproape în fiecare zi se scrie de el în presa britanică. Lee McCulloch, aripa cumpărată de albaștri de la Wigan în 2007, cu 2,25 milioane de lire, jucând opt sezoane pe „Ibrox Park”, crede că suma plătită nu îl va afecta pe Hagi.

„Dacă Rangers mai aduce doi sau trei Ianis Hagi, poate reuși o mare performanță”

„Jucătorii nu pot influența cu nimic transferurile, cluburile negociază. Nu poți învinovăți un fotbalist când cineva achită 2 milioane sau 200.000. Eu nu m-am gândit nicio clipă la bani", afirmă McCulloch (retras în 2016) pentru The Scottish Sun.

„Trebuie să te izolezi față de tot ce se spune și se scrie. Te concentrezi doar la ce poți oferi tu echipei. Și cred că Hagi va oferi mult la Rangers". Andy Halliday, fost coleg al lui Ianis, care părăsește clubul din Glasgow în această vară la sfârșit de contract, crede în Hagi. „E o superachiziție", declară fundașul stânga în Daily Record. „Dacă Rangers mai aduce doi sau trei Hagi, poate reuși o mare performanță. Luăm titlul!". Un titlu așteptat pe „Ibrox" din 2011.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fanii celei mai titrate echipe din Rusia au făcut spectacol la antrenament! Atmosferă de derby la gard

Marius Șumudică știe ce fotbalist român s-ar potrivi la Galatasaray: „Ar avea succes aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  06 Iunie 2020, 15:02

Mda.......Încă vreo 2-3 ca tine și luați UCL!! Acuma, gândindu-mă că ai fost cumpărat de suporteri și nu de club, să văd dacă de plătit te vor plăti tot suporterii, fiindcă constat că acest club stă prost, financiar. Sau, dacă suporterii termină banii, te vor vinde la altă echipă !!

826978110754508
Sirbu Cristea  •  06 Iunie 2020, 08:10

nu e zi sa nu scrieti despre el ;l-ati terminat inainte ca el sa-si dea seama ca e fotbalist si ca are si oarece valoare;vom vedea,dar prevad o mare deziluzie pe care ati alimentat-o numai din lipsa de alte subiecte si din vise neimplinite

rocky2
rocky2  •  05 Iunie 2020, 23:01

Vor plange dupa bani cat de curand!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează