INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Iarăși cad bursele! Real Madrid îl ratează pe Harry Kane, dar vrea un atacant uluitor din Premier League

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 16 octombrie 2017 13:21

Interesul lui Manchester United pentru Harry Kane ar putea provoca o altă mutare, transferul lui Romelu Lukaku la Real Madrid, belgianul devenind o țintă importantă pentru echipa lui Zinedine Zidane.

Jose Mourinho ar fi discutat deja cu atacantul lui Tottenham pentru venirea pe ”Old Trafford”, profitând și de faptul că jucătorul nu intenționează să părăsească Anglia, în acest moment fast al carierei sale.

”Diavolii roșii” pregătesc o ofertă de 170 de milioane de lire sterline pentru cumpărarea fotbalistului lui ”Spurs”, în vârstă de 24 de ani.

Venirea lui Kane la Manchester United, l-ar determina pe antrenorul portughez să renunțe la Lukaku, astfel că Real Madrid ar putea profita de această oportunitate pentru a-l aduce pe atacant pe ”Santiago Bernabeu”.

Belgianul a venit pe ”Old Trafford” în această vară de la Everton, pentru suma de 75 de milioane de lire sterline, ceea ce ar însemna că ”galacticii” ar trebui să facă o ofertă superioară pentru a-l transfera.

Lukaku, în vârstă de 24 de ani, este cotat la 60 de milioane de euro de transfermarkt. El mai are contract cu Manchester United până în 2022.

11 meciuri a jucat Lukaku în acest sezon, în toate competițiile, reușind 11 goluri și o pasă decisivă

28 de goluri a marcat Lukaku pentru naționala Belgiei, de la debutul său din martie 2010

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  16 Octombrie 2017, 16:36

De ce sa il vinzi pe Lukaku daca da un gol pe meci, in medie?

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  16 Octombrie 2017, 13:50
Postat de puigdemont pe 16 Octombrie 2017, 13:46

Fariseul gelat de la echipa evreilor din Londra ar fi o achizitie buna! Dar sa nu renunte nici la Lukaku! Apropo, africanul stie ca regele belgian i-a masacrat stramosii pentru cauciuc? Ar trebuie sa-si dea foc la cetatenie, din bun simt!

Si tu ar trebui sa te internezi tot din bun simt, dar nah, nu o faci!

puigdemont
puigdemont  •  16 Octombrie 2017, 13:46

Fariseul gelat de la echipa evreilor din Londra ar fi o achizitie buna! Dar sa nu renunte nici la Lukaku! Apropo, africanul stie ca regele belgian i-a masacrat stramosii pentru cauciuc? Ar trebuie sa-si dea foc la cetatenie, din bun simt!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează