INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Ibra nu încurcă ţintele, dar e mai bine să nu-i stai în cale :D

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 13:16

Aflat în cel mai bun sezon de la sosirea la AC Milan, suedezul Zlatan Ibrahimovic face furori şi în afara terenului de fotbal

Atacantul celor de la AC Milan şi-a postat, pe conturile de Facebook şi Twitter, o imagine în care stă întins pe un pat, cu o armă în braţe. Poza a stîrnit un mare interes în rîndul fanilor acestuia, care i-au apreciat umorul.

Acum trei ani, acelaşi Ibrahimovic a apărut, în cadrul unei campanii susţinute de Nike, cu un pistol Desert Eagle, imaginile făcîndu-i pe reprezentanţii companiei americane să îşi ceară scuze pentru gestul vîrfului.

Zlatan Ibrahimovic are şi alte pasiuni în afară de fotbal, el obţinînd centura neagră la taekwondo pe cînd avea doar 17 ani.

Originar din Malmo, atacantul de 30 de ani a jucat la echipa locală, FF, la Ajax, Juventus, Inter, Barcelona şi Milan.

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
r.obert
r.obert  •  24 Februarie 2012, 14:24
Postat de ulle pe 24 Februarie 2012, 13:53

Pacat ca nu joaca maine, ar fi fost un avantaj pentru noi prezenta lui pe teren.

Ar fi fost un avantaj daca vreti cumva sa pierdeti. Bine, ca oricum o sa se intample asta, dar va dadea si Ibra vreo 2 boabe doar asa, ca sa va mai calmeze.

ulle
ulle  •  24 Februarie 2012, 13:53

Pacat ca nu joaca maine, ar fi fost un avantaj pentru noi prezenta lui pe teren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează