INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANIVERSARE

VIDEO + FOTO Zlatan Ibrahimovic, cadou de lux la aniversarea a 40 de ani » Câți bani a dat pe primul Ferrari electric

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 08:17 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 09:30

Zlatan Ibrahimovic a împlinit duminică 40 de ani. Starul lui Milan se recuperează după o accidentare la genunchi, dar s-a bucurat din plin de aniversare.

Atacantul suedez a decis să-și facă un cadou extravagant. Vârful lui AC Milan și-a cumpărat un Ferrari SF90 Stradale, pe care l-a prezentat fanilor pe internet.

Ibrahimovic, cadou de 460.000 de euro în ziua în care a împlinit 40 de ani

Ferrari-ul decapotabil cumpărat de Ibra valorează 467.000 de euro, fiind primul model hibrid produs de compania italiană. Bolidul are 986 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde, fiind una dintre cele mai puternice mașini existente. 

+13 FOTO

Cu acest cadou, Ibrahimovic își continuă tradiția de a-și cumpăra câte o super mașină de ziua lui. La împlinirea a 38 de ani și-a luat un Ferrari Monza Sp2, iar anul trecut a achiziționat un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

„La mulți ani, Zlatan”, a fost mesajul pus de jucător pe Instagram, unde a postat fotografia cu noua sa mașină.

Ibrahimovic, un fotbalist aparte

Deși n-a luat Liga Campionilor, unicul trofeu major care-i lipsește din palmares, și n-are dimensiunea lui Messi sau Cristiano Ronaldo, Ibra e o personalitate marcantă care lasă în spate 22 de sezoane de poveste.

Singurul ce a jucat cu 7 echipe în Ligă e o garanție a succesului. A impresionat mereu prin abilitățile tehnice și prin execuțiile acrobatice ireale, datorate talentului nativ și centurii negre în taekwondo. 

„Zlatan era dintr-o altă categorie, un extraterestru aterizat la Malmo", își amintește primul său căpitan, Olof Persson. La Malmö și-a început ascensiunea uriașul de 1,95 m crescut în ghetou, iar într-un cantonament în Spania a atras atenția lui Ajax în 2001. Tot cu golurile lui, într-un amical cu Moss, care i-au uimit de Adriaanse și Beeenhakker. 

„Showtime!, striga puștiul ce avea să încânte lumea cu multe goluri de neuitat, schimbând 9 echipe de pe două continente.  „Foarfeca" din afara careului în amicalul cu Anglia (4-2) din 2012 care i-a adus și Premiul Puskas este o piesă genială. „Nu-mi lipsește Balonul de Aur, eu îi lipsesc Balonului de Aur", spunea recent.

Suedezul care nu s-a acomodat la Barcelona și a scris istorie la PSG, jucând un sezon și în MLS, și-a pus amprenta peste tot pe unde a trecut. În doi ani la Manchester United l-a uimit pe Cavani.  „Ibra a ajuns bine la 40 de ani, pentru că e competitiv sub toate aspectele carierei", afirmă uruguayanul. Și la Milan este un idol. 

Brahim Diaz îl elogiază în Marca: „Zlatan e un motivator și caracterul lui te face să dai maximum. Își demonstrează valoarea, mereu încearcă să-și ajute colegii".

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Ibrahimovic în La Liga

Citește și; 

Pep Guardiola, prins în Pandora Papers: ce sumă e acuzat că a ascuns într-un cont nedeclarat din Andorra

Carlo Ancelotti nu s-a abținut după a doua înfrângere la rând! Antrenorul lui Real Madrid, discurs vehement: „Cel mai prost meci! Meritam să pierdem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  04 Octombrie 2021, 10:59

Daca nu-i face nimeni cadouri, isi face singur :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close