INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ibrahimovic, declarație savuroasă la Festivalul Sanremo: „Eșecul nu este opusul succesului, ci e parte din succes. Să nu faci nimic este cel mai mare eșec posibil. Dacă Zlatan poate greși, atunci și tu o poți face”

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) FOTO Imago
Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 12:27 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 13:34

Suedezul Zlatan Ibrahimovic (39 de ani), jucătorul lui AC Milan, a impresionat din nou la Festivalul Sanremo și a vorbit despre cariera sa fabuloasă.

Zlatan Ibrahimovic a fost prezent și în ultima seară de la Festivalul Sanremo. Accidentat momentan, atacantul lui AC Milan a oferit un nou moment de senzație, după ce în zilele precedente a prezentat spectacolul, a ajuns la festival pe motocicleta unui suporter „rossonero”, a jonglat pe scena de la San Remo și a cântat alături de Sinisa Mihajlovic.

Zlatan Ibrahimovic: „Eu sunt Zlatan și fără să câștig fiecare meci. Sunt Zlatan când câștig și când pierd”

„Toată lumea îl știa pe Zlatan înainte de acest festival, deci de ce a mai venit Zlatan? Pentru că îi plac provocările, adrenalina. Dacă nu te provoci singur, n-ai cum să câștigi. Am jucat 945 de meciuri în carieră. Am câștigat multe dintre ele, dar nu pe toate. Am câștigat 11 titluri, dar am și pierdut câteva. Am câștigat multe trofee, dar am și pierdut câteva. Eu sunt Zlatan și fără să câștig fiecare meci. Sunt Zlatan când câștig și când pierd. Am marcat câteva goluri, dar am și ratat câteva. Foarte puține.

Eșecul nu este opusul succesului, ci e parte din succes. Să nu faci nimic este cel mai mare eșec posibil. Dacă Zlatan poate greși, atunci și tu o poți face, dar cel mai important este să faci diferența în fiecare zi prin efort, dedicare, perseverență și concentrare. Sunt la acest festival pentru a vă spune tuturor că, la un nivel mai redus, puteți fi Zlatan. Mulțumesc, Italia, a doua mea casă!”, a spus Zlatan Ibrahimovic la Festivalul Sanremo.

1951este anul în care a avut loc prima ediție a Festivalului Sanremo

Zlatan Ibrahimovic revine în naționala Suediei

Retras de la selecționata Suediei în 2016, după Euro, atacantul se pregătește să revină în echipa galben-albastră. Acum, la 39 de ani, după cinci ani de așteptare. S-a mai vorbit de-a lungul timpului de întoarcerea sa, dar acum chiar se va întâmpla.

62 de goluria marcat Zlatan Ibrahimovic pentru selecționata Suediei, în 116 meciuri

Presa de la Stockholm dă ca sigură această veste: selecționerul Janne Andersson îl va convoca pe Zlatan pentru cele trei meciuri de la sfârșitul lunii. Cu Georgia (25 martie), Kosovo (28 martie) și Estonia (31 martie).

16 goluriîn 21 de meciuri a marcat Zlatan Ibrahimovic în acest sezon, în tricoul lui AC Milan

VIDEO. Primul hat-trick înscris de Zlatan Ibrahimovic în Serie A

Citește și alte știri din Serie A:

Cristiano Ronaldo, odihnit pentru meciul decisiv cu Porto din Liga Campionilor » Alvaro Morata, spectacol cu Lazio

AC Milan, preluată de un afacerist din Republica Moldova: „Această achiziție va împlini dorința de a fi implicat activ în sport”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează