INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mauro Icardi vrea să plece de la PSG și a ales o destinație surpriză!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 15:22 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 15:31

Mauro Icardi (29 de ani) vrea să plece de la PSG, acolo unde nu are asigurat postul de titular. 

Argentinianul caută o echipă la care să joace în mod constant, pentru a putea intra în vederile selecționerului naționalei „pumelor”, Lionel Scaloni, având în vedere că în numai două luni va avea loc Campionatul Mondial din Qatar.

Chelsea are 4 nume pe lista din care-l va alege pe înlocuitorul lui Thomas Tuchel. Cine e favorit
PREMIER LEAGUE
Chelsea are 4 nume pe lista din care-l va alege pe înlocuitorul lui Thomas Tuchel. Cine e favorit

Mauro Icardi se transferă la Galatasaray

Mauro Icardi va ajunge la o forță din campionatul Turciei. Vârful sud-american va fi noul jucător al celor de la Galatasaray, informează cotidianul italian Tuttosport. Informația a fost confirmată și de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Argentinianul va fi împrumutat la Istanbul de campioana Franței, Paris Saint-Germain, până în iunie 2023.

Salariul lui Icardi, unul de 8 milioane de euro net pe sezon, va fi acoperit în mare parte de către PSG: francezii îi vor plăti 5 milioane de euro, restul banilor urmând să îi primească de la Galatasaray.

Cele două părți s-au înțeles asupra tuturor detaliilor contractuale, iar Mauro Icardi va zbura în Turcia în această seară, în jurul orei 23 (00:00 ora României), pentru ca joi să efectueze vizita medicală și să semneze înțelegerea cu Galatasaray.

Mauro Icardi a petrecut 3 sezoane la PSG

Atacantul sud-american a jucat timp de 3 sezoane la Paris-Saint Germain.

În tricoul parizienilor, Mauro Icardi a adunat 92 de apariții și a marcat 38 de goluri.

7 trofee a cucerit Icardi cu Paris Saint-Germaindouă titluri în Ligue 1, două Cupe ale Franței, 1 Cupă a Ligii Franței și două Supercupe ale Franței.

În tricoul naționalei Argentinei, vârful în vârstă de 29 de ani a strâns numai 8 selecții și a marcat un gol. A debutat pentru reprezentativa „pumelor” în octombrie 2013, într-o înfrângere pe care Argentina a suferit-o în fața Uruguayului, scor 3-2, în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

Mauro Icardi este cotat la 22 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și alte articole:

23 de goluri în prima seară de Champions League » Mbappe, decisiv în PSG - Juventus + Dinamo Zagreb provoacă marea surpriză
etapa #1
23 de goluri în prima seară de Champions League » Mbappe, decisiv în PSG - Juventus + Dinamo Zagreb provoacă marea surpriză
Ochii pe Scamacca și Declan Rice » West Ham nu va menaja vedetele împotriva lui FCSB
WEST HAM - FCSB
Ochii pe Scamacca și Declan Rice » West Ham nu va menaja vedetele împotriva lui FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
under_tz
under_tz  •  07 Septembrie 2022, 16:56

Sper ca nu si-a luat bilet la Blue Air ca raman turcii fara vedeta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează