INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

Ignoră inima! Kun Aguero, în pragul unei reveniri-surpriză

Sergio Kun Aguero s-a retras în 2021 din pricina problemelor cardiace
Sergio Kun Aguero s-a retras în 2021 din pricina problemelor cardiace

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 22:24 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 00:41

Retras în decembrie 2021, din cauza problemelor cu inima, Sergio Kun Aguero intenționează să revină pe teren. Portalul uruguayan „Ovación” scrie că fostul internațional argentinian vrea să joace pentru clubul amator Atletico Cuadril.

Știrea săptămânii în fotbalul internațional vine din Uruguay. Portalul „Ovacion” anunță că fostul internațional argentinian Sergio Kun Aguero, 35 de ani, vrea să se întoarcă pe teren, în ciuda problemelor cu inima! El ar urma să îmbrace tricoul clubului amator Atletico Cuadril.

Fierbe Bănia! Suporterii Craiovei, alt mesaj incisiv pentru Rotaru: „Un club de amatori!” + ce reproșuri mai au ultrașii
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Fierbe Bănia! Suporterii Craiovei, alt mesaj incisiv pentru Rotaru: „Un club de amatori!” + ce reproșuri mai au ultrașii

Atletico Cuadril a anunțat că l-a înregistrat pe Sergio Kun Aguero

 Zvonurile despre Aguero și gruparea din Uruguay circulă de mai mult timp. În octombrie trecut, Atletico a publicat chiar un videoclip cu Aguero în timp ce prezintă un tricou al echipei pe canalele sale de socializare.

Acum, clubul din orașul Maldonado a confirmat pentru „FutbolUy” că l-a înregistrat pe Aguero. Se pare că argentinianul și-a luat și casă în stațiunea vecină, Punta del Este, pentru a se pregăti pentru meciurile viitoare ale noii sale echipe.

Sergio Kun Aguero a fost diagnosticat cu tahicardie în 2021

Ce nu se știe este când urmează să-și facă Aguero debutul la Atletico Cuadril. Nici despre starea sa actuală de sănătate nu sunt noutăți.  Fostul internațional argentinian a trebuit să își încheie cariera în decembrie 2021.

La acea vreme, el și-a anunțat în lacrimi retragerea din fotbal, după ce, anterior, fusese diagnosticat cu bătăi neregulate ale inimii. Cu toate acestea, anul trecut el s-a întors pe teren pentru un amical în tricoul ecuadorienilor de la Barcelona Sporting Club. A bifat însă doar 18 minute!

Sergio Kun Aguero a jucat 18 minute într-un amical, în 2023

Iar apariția sa pe dreptunghiul verde fusese discutată în prealabil cu medicii. „Am făcut un control la un cardiolog, mă simt foarte bine și deja am început antrenamentele”, precizase argentinianul înaintea partidei.

Aguero a evoluat în cariera profesionistă la Independiente Buenos Aires, Atletico Madrid, Manchester City și FC Barcelona, de la care s-a retras în 2021.

VIDEO. Premier League - Etapa XXII » Match Preview Tottenham - Brentford

Mai puteți citi:

Pe cine ar invita Radu Drăgușin la cină? Interviu inedit cu fundașul lui Tottenham

Helmut Duckadam râde de obiceiurile șefilor de cluburi din Superliga: „Am văzut trei patroni fericiți. Ei nu se mai iau după nimeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează