INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

IGNORATĂ de toți » ”Squadra azzurra” a fost refuzată de un antrenor cu 3 trofee Champions League

Carlo Ancelotti, stânga, foto: Gulliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, stânga, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:56

După ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2018 și demiterea lui Gian Piero Ventura, federația de fotbal de la Roma i-a propus lui Carlo Ancelotti să preia frâiele reprezentativei Italiei, dar acesta nu a acceptat propunerea.

Fostul tehnician al lui Bayern Munchen, în vârstă de 58 de ani, a fost favorit pentru a deveni selecționer al ”squadrei azzurra”, iar potrivit presei peninsulare în ultimele zile ar fi avut loc negocieri în acest sens.

Însă discuțiile cu Ancelotti nu s-au finalizat, el solicitând oficialilor federației italiene introducerea unor reforme în Il Calcio, pentru a accepta postul. Informațiile au fost dezvăluite de către Giovanni Branchini, agentul antrenorului, care a detaliat: ”Consider că posibilitatea (preluării Italiei – n.r.) este exclusă. Carlo respectă pe toată lumea, dar el simte că nu este momentul potrivit pentru a veni pe banca tehnică a naționalei”.

Cunoscutul antrenor, care a condus în cariera sa multe echipe de top ale Europei, precum Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid și Bayern Munchen, are în panoplia sa trei trofee ale Ligii Campionilor.

Acum, federația italiană se gândește la o altă variantă pentru banca tehnică a ”squadrei azzurra”, iar printre numele vehiculate sunt Antonio Conte (Chelsea), Roberto Mancini (Zenit), Massimiliano Allegri (Juventus) sau Fabio Capello (Jiangsu Suning).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Noiembrie 2017, 17:08

Am asa... un feeling ca va fi Mancini!

para.para
para.para  •  19 Noiembrie 2017, 14:47
Postat de mioriticul pe 19 Noiembrie 2017, 13:41

Chestia asta cu „Jurnalisportu“ ar putea fi o treaba buna in sensul ca apar stiri din lumea sportului scrise de oameni cu motivatie in timp ce asa zisii jurnalisti se pot ocupa linistiti de becalismele obisnuite. Pacat numai ca acesti tinerei se lasa influentati de non-cultura acestui ambalaj ptr. pesti.

Vorba raposatului Immanuel Kant: "Un popor fara cultura, este un popor usor de manipulat". Din ce vedem noi aici de ani de zile, aceasta hartie de impachetat peste chiar a reusit sa distruga mentalitatea bietului popor roman. Mai ales publicul tinta format din fanii gesepe si ai lui becali. Mai mult decat atat, aceeasi hartie de impachetat peste isi bate joc pana chiar si de propriul public tinta, angajand oameni care sa "comenteze" propriile articole pentru a crea agitatie pe aici si a atrage clickuri si implicit rating. Imi dau seama cat de jos a ajuns aceasta hartie de impachetat peste.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  19 Noiembrie 2017, 14:51

trebuie sa fie Don Fabio, care n-a antrenat niciodata patria mama, dar in schimb a antrenat (pt salarii colosale) Anglia si Rusia ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează