INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Îi scapă Messi de datorii? 15 fani, amendați pentru că au sărbătorit ziua argentinianului încălcând carantina

Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 09:53 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 10:10

15 fani au fost amendaţi pentru că au sărbătorit ziua lui Lionel Messi încălcând carantina! S-a întâmplat în Chuadanga (Bangladesh), fiind vorba de un grup alcătuit în majoritate din tineri şi copii, obligaţi să plătească echivalentul unui euro. 

Messi are fani peste tot în lume şi aceştia aşteaptă să-l vadă marcând şi al 700-lea gol în tricoul Barcelonei. Miercuri, starul argentinian a împlinit 33 de ani şi un grup de tineri din Bangladesh a vrut să îl sărbătorească la un restaurant din oraşul Chuadanga, la 170 km de capitala Dhaka. 

S-au adunat vreo 15, însă, cum nu au respectat restricţiile din pandemie, adică au încălcat carantina, şi nici nu au păstrat distanţarea socială, autorităţile i-au depistat şi i-au amendat cu câte 100 de taka, echivalentul unui euro! 

„Aveau de gând să cineze în cinstea lui Messi!”, au explicat poliţiştii locali, care nu l-au iertat nici pe propietarul localului, sancţionat mai drastic, cu 6000 de taka (100 €)!

Sărăcie mare în statul cu 165 de milioane de locuitori 

Cotidianul AS a dezvăluit povestea băieţilor şi copiilor sărmani care îl idolatrizează pe căpitanul blagrana şi speră ca, aflând despre păţania lor, „Puricele” Messi să se mobilizeze şi să îi scape de datorii. Bangladesh e o ţară în care mulţii oameni trăiesc în condiţii mizere şi câştigă sub limita subzistenţei. 

Bilanţul actual al pandemiei de Covid-19 în statul cu aproape 165 de milioane de locuitori e de 1.661 de decese şi 130.474 de pozitivi.

VIDEO. Ionut Chirila explica de ce Messi nu are rezultate la nationala

Citește și alte știri din La Liga: 

Messi, încă o performanță istorică: are mai multe pase de gol decât au alții meciuri

Juventus a căzut de acord cu Barcelona pentru un transfer uriaș: campioana Italiei plătește 80 de milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close