INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Fostul mare rival de la Real Madrid, revoltat după al 7-lea „Balon de Aur” cucerit de Messi: „Mi-e greu să mai cred în premiile astea. Leo e în top 5 fotbaliști din istorie, dar n-a fost anul lui”

Iker Casillas (40 de ani), fostul mare portar al lui Real Madrid, a avut o reacție vehementă după ce Leo Messi (34 de ani) a primit ce de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră. +10   FOTO
Iker Casillas (40 de ani), fostul mare portar al lui Real Madrid, a avut o reacție vehementă după ce Leo Messi (34 de ani) a primit ce de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 11:16 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 12:28

Iker Casillas (40 de ani), fostul mare portar al lui Real Madrid, a avut o reacție vehementă după ce Leo Messi (34 de ani) a primit ce de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră.

Iker Casillas și Leo Messi au fost rivali mai bine de un deceniu în „El Clasico”. Legendarul portar al Realului a stat cu ochii pe gala în care argentinianul a primit cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră, apoi a transmis un mesaj plin  de indignare. 

Un fost câștigător al „Balonului de Aur” contestă trofeul primit de Messi: „Nu mai înțeleg nimic! De ce n-a câștigat Lewandowski?!”
Balonul de Aur
Un fost câștigător al „Balonului de Aur” contestă trofeul primit de Messi: „Nu mai înțeleg nimic! De ce n-a câștigat Lewandowski?!”

Iker Casillas, revoltat după „Balonul de Aur” cucerit de Messi: „Îmi este greu să mai cred în aceste trofee”

„Îmi este din ce în ce mai greu să cred în aceste trofee din fotbal. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din istoria fotbalului, dar trebuie să știm să catalogăm cine este cel mai bun într-un an anume. Nu este atât de greu! Alții fac această alegere dificilă!”, a scris Iker Casillas, pe Twitter.

Leo Messi i-a devansat pe Lewandowski și Jorginho

Lupta dintre Leo Messi și Robert Lewandowski pentru „Balonul de Aur” a fost extrem de echilibrată. Starul argentinian a strâs un punctaj total de 613 puncte, în timp ce golgeterul lui Bayern a avut 580.

Podiumul a fost completat de campionul european Jorginho, cu 460 de puncte. 

VIDEO Momentul în care Leo Messi primește „Balonul de Aur”

Citește și alte știri despre „Balonul de Aur”: 

Messi, fair-play după ce a câștigat Balonul de Aur: „Tu îl meritai anul trecut!”

În seara decernării Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a făcut scandal: „Redactorul-șef France Football minte!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  30 Noiembrie 2021, 18:56

Corect!

ripensistu
ripensistu  •  30 Noiembrie 2021, 16:36

Pesi & Cocalardo = gloabe penale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează