INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OMAN

Ilie Stan se întoarce în fotbal » Echipa la care a fost prezentat antrenorul român

Ilie Stan, prezentat la Al-Seeb
Ilie Stan, prezentat la Al-Seeb

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 13:48 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 14:48

Ilie Stan (54 de ani) revine în fotbal după despărțirea de FC Brașov din octombrie 2021. Antrenorul va merge în Oman, acolo unde a semnat cu Al-Seeb, campioana en-titre.

Tehnicianul român a fost prezentat oficial de la noul său club, echipă pe care o va conduce în următorul sezon. Astfel, Ilie Stan revine după 18 ani la Al-Seeb, formație pe care a mai antrenat-o și între 2003 și 2004.

Ilie Stan, noul antrenor al celor de la Al-Seeb

„Am semnat pe un an, am o mare responsabilitate, ținând cont că am preluat echipa campioană. Vreau să aduc în staff și unul sau doi antrenori români. Vom fi angrenați în patru competiții, vom debuta în Supercupă, apoi campionat, Cupă, dar și în preliminariile Cupei Campionilor Asiei. 

Sper să fac treabă bună aici, pentru că vin după o perioadă extrem de dificilă la FC Brașov, unde se știe ce probleme am avut”, a declarat Ilie Stan potrivit Liga2.ro.

În România Ilie Stan le-a pregătit în calitate de antrenor principal pe UTA Arad, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu, Victoria Brănești, CS Mioveni, FCSB, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Farul Constanța, ASA Târgu Mureș și FC Brașov Steagul Renaște.

În timp ce în străinătate, acesta le-a antrenat pe Al Urooba (Emiratele Arabe Unite), Zakho (Iraq), Al-Shamal (Qatar), Foolad (Iran) și Al-Seeb (Oman)

VIDEO Ilie Stan: „Un antrenor are nevoie de un obiectiv, nu poți să-l dai afară după 2-3 jocuri”

Citește alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu, tranșant înainte de Pyunik - CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru. Ei sunt favoriți!”
CFR Cluj
Dan Petrescu, tranșant înainte de Pyunik - CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru. Ei sunt favoriți!”
Un antrenor român și-a anunțat retragerea din meserie, la doar 53 de ani: „Sunt scârbit! Gata!”
ANTRENOR
Un antrenor român și-a anunțat retragerea din meserie, la doar 53 de ani: „Sunt scârbit! Gata!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează